A2

Με «μαέστρο» Γεωργίου η ΑΕΚ

Με «μαέστρο» Γεωργίου η ΑΕΚ

Την απόκτηση του 18χρονου διεθνή Κύπριου πασαδόρου Κωνσταντίνου Γεωργίου ανακοίνωσε η ΑΕΚ που φιλοδοξεί φέτος να πρωταγωνιστήσει στη νεοσύστατη Preleague.

Στα χέρια του νεαρού και πολλά υποσχόμενου Γεωργίου θα βασισθεί το παιχνίδι της ανανεωμένης ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση της Ένωσης συμφώνησε με τον Κύπριο πασαδόρος που αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Μπακοδήμου.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου που είναι διεθνής με τις Εθνικές ομαδες Παίδων- Εφήβων της Κύπρου και πρόσφατα έχει κληθεί στην Ανδρών, αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της μεγαλονήσου και η έλευση του στην Αθήνα αποτελεί επιτυχία των “κιτρινόμαυρων”, καθώς είχε προτάσεις και απο ομάδες της Volleyleague.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Γεωργίου δήλωσε στο aek.gr “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια ενός μεγάλου Σωματείου, όπως είναι η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση για εμένα, καθώς βλέπω ότι γίνεται μία τόσο καλή και οργανωμένη προσπάθεια για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει και στο ανδρικό βόλεϊ.

Ήρθα στην ΑΕΚ με σκοπό να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αλέξη Αλεξίου, και φυσικά τον Team Manager, κ. Μάνο Μακρή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και θα μας στηρίζει όλη τη χρονιά“.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Γεωργίου. Ο 18χρονος (27/02/2002) πασαδόρος, ύψους 1,90 μ., από την Κύπρο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Κύπρου, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Εθνικό Λατσιών. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα της Εθνικής Κύπρου και ένας εκ των αρχηγών της U18.

Κωνσταντίνε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...