BEACH VOLLEY

«Μάγεψε«» το 6th τουρνουά CAAN drill book

«Μάγεψε«» το 6th τουρνουά CAAN drill book

Ολοκληρώθηκε το 6th CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 15 Μαρτίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το 6th CAAN drill book beach volley tournament είναι το έκτο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.

caan_triantafyllidis

Οι… αστερίσκοι του 60υ τουρνουά

Το 6th CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

• Τoν 10χρονο Μιχάλη Πεδιαδίτη που έγραψε ιστορία στα ερασιτεχνικά τουρνουά κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία silver ανδρών.

• Τον Σταύρο Βλαχάκη, συμπαίκτη του Μιχάλη Πεδιαδίτη για την άψογη αγωνιστική του συμπεριφορά σαν συμπαίκτης αλλά και σαν αντίπαλος.

• Τον Λορέντζο Χαλκούση που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά golden κατηγορίας και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αθλητές για την αγάπη του στο άθλημα και την αγωνιστική του νοοτροπία.

• Τον Παντελή Μαρτίνο που παρά το γεγονός ότι ξύπνησε άρρωστος, έδωσε το παρόν κανονικά στο τουρνουά (και μάλιστα σχεδόν στην ώρα του) και δεν –κρέμασε- συμπαίκτη και διοργάνωση.

• Την Αλεξάνδρα Κορού που κατέκτησε την πρώτη θέση στο golden γυναικών με συμπαίκτρια την Εριν Μιντάζ και στο golden μεικτού με συμπαίκτη τον Τριαντάφυλλο Μπούμπα.

• Την Νατάσα Παπαδοπούλου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο silver γυναικών με συμπαίκτρια την Νανό Κατσαρά και την δεύτερη θέση στο golden μεικτού με συμπαίκτη τον Ανδρέα Ξυντάρα.

• Την Κωνσταντίνα Θωμά που κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στο μπιτς βόλει με συμπαίκτρια Κρυσταλλία Καπενή.

vlaxakis_stavros

• Την, παρθενική τους εμφάνιση σε τουρνουά των Ξενοφώντα Φλώρου, Κωνσταντίνου Νιάκαρου και Ελένης Νόνη παρά την μικρή προπονητική τους εμπειρία.
Τα αποτελέσματα του 6th CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:

Στον τελικό golden ανδρών οι Παντελής Μαρτίνος και Λορέντζο Χαλκούσης νίκησαν με 2-1 σετ τους Μιχάλη Παπαιωάννου και Χρήστο Ρέγκο.

Στον τελικό του silver ανδρών οι Σταύρος Βλαχάκης και Μιχάλης Πεδιαδίτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Αλέξανδρο Κούρβα και Πέτρο Πετρίδη.

Στον τελικό του golden γυναικών οι Αλεξάνδρα Κορού και Εριν Μιντάζ νίκησαν με 2-0 σετ τις Λητώ Δοκοπούλου και Αλεξάνδρα Τσιώκου.

Στον τελικό silver γυναικών οι Νατάσα Παπαδοπούλου και Νανό Κατσαρά νίκησαν με 2-1 σετ τις Κρυσταλλία Καπενή και Κωνσταντίνα Θωμά.

Στον τελικό του golden μεικτού οι Τριαντάφυλλος Μπούμπας και Αλεξάνδρα Κορού νίκησαν με 2-0 σετ τους Ανδρέα Ξυντάρα και Νατάσα Παπαδοπούλου.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Τζόνυ Μαγριππής και Μαριλένα Χούντα νίκησαν με 2-1 σετ τους Χρόνη Κυνηγό και Μαριαλένα Φωναζάκη.

Το 7th CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στον ίδιο χώρο.