Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μακεδόνες Αξιού: Mε Δραγουμάνου στην Α1!

Μακεδόνες Αξιού:  Mε Δραγουμάνου στην Α1!

Για μια ακόμη χρονιά θα «πυροβολεί» τα αντίπαλα μπλοκ με τη φανέλα των Μακεδόνων Αξιού, η Μαριαλένα Δραγουμάνου. Η 24 χρονη ακραία (1μ.80)- αρχηγός της ομάδας των Κυμίνων που αποτελεί το «πυρηνικό όπλο» του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και μια από τις κορυφαίες σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Αξιού, η οποία συνέβαλλε πέρυσι τα μέγιστα μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, ώστε η ομάδα των Κυμίνων να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1, ανανέωσε και τυπικά με το νεοφώτιστο σύλλογο την παραμονή της στην ομάδα και σχολίασε γεμάτη ενθουσιασμό στον Volleyplanet…

Dragoymanou me thetida-34567

« Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση για μένα. Από τη στιγμή που η διοίκηση μου έκανε μια καλή πρόταση, ήμουν αρχηγός, παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ οι περισσότερες αθλήτριες και συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, ο κ. Σκουλικάρης, δεν  υπήρχε καμία δυσκολία για το ποια θα ήταν η επιλογή μου.»

Dragoymanou files-098

Το επιθετικό «υπερόπλο» των Μακεδόνων με το φοβερό επιτόπιο άλμα, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες μεγάλες μεταγραφές από τη Νότια Αμερική την διεθνή Αργεντίνα πασαδόρο Σαγκάρντια, τον θηλυκό… «Μέσι»  που θα την παρακολουθήσουμε στους επερχόμενους  Ολυμπιακούς του Ρίο αλλά και την εξαιρετική Βραζιλιάνα Τοάτζι: « Πρόκειται για δύο πολύ καλές προσθήκες που πιστεύω θα μας βοηθήσουν αποφασιστικά στη νέα περίοδο όχι απλά να παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικές στην Α1.  Ειδικά για τη Σαγκάρντια θέλω να πω οτι είναι πολύ καλό να έχεις συμπαίκτρια μια πασαδόρο τόσο μεγάλης κλάσης.

Dragoymanou me pathos-890

Μάλιστα σε αυτό θα μετρήσει ότι το πρωτάθλημα θα το παίξουμε στην φυσική μας έδρα, το σπίτι μας το κλειστό των Κυμίνων  το οποίο στερηθήκαμε τα τελευταία τρία χρόνια ενώ θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Dragoymanou servis 45678

Εδώ θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση Ποντίκα που μαζί με  τα νέα μέλη της διοίκησης που έχουν μπει το τελευταίο διάστημα στο σύλλογο και το προπονητικό μας επιτελείο για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει για ην εξεύρεση χορηγών αλλά και να  κλείσουν τόσο καλές παίκτριες, ώστε το ρόστερ μας τη νέα περίοδο να είναι τόσο δυνατό και πλουραλιστικό.»

Dragoyman makedon files 345

Όσο για το ξεκίνημα του προγράμματος της Α1, η Κοζανίτισα φιλόλογος που γράφει τις δικές της «έκθεσεις ιδεών», στο τομέα του σκοραρίσματος, είπε: «Ξεκινάμε με δύο γειτονικά ντέρμπι (Άρη και Αίαντα) που αν τα κερδίσουμε θα μας δώσουν ψυχολογία για τη συνέχεια και την επίτευξη των στόχων μας.»

Makedones axiou nea omdiki -567

Η ανακοίνωση των Μακεδόνων για Δραγουμάνου:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αρχηγό Μαριαλένα Δραγουμάνου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Makedones selfie trikala-8907

Το «βαρόμετρο» της περσινής επιτυχίας και πρωταγωνίστρια της επανόδου της ομάδας στην Α1, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επιστροφή των Μακεδόνων στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Dragoumanou adelfos tasos 567

Η έμπειρη ακραία θα συμβάλλει με το ταλέντο και την προσωπικότητά της για άλλη μια χρονιά στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων των Μακεδόνων. Εμείς ευχόμαστε στην Μαριαλένα καλή αγωνιστική χρονιά, με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ»

dragoymanou magio-67890