Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μακεδόνες Αξιού: Εγγραφές και κάρτες διαρκείας

Μακεδόνες Αξιού: Εγγραφές και κάρτες διαρκείας

Με το σύνθημα «Έλα και εσύ με τους πρωταθλητές», οι νεοφώτιστοι στην Α1 , Μακεδόνες Αξιού, ανακοίνωσαν την έναρξη  των εγγραφών  για τις ακαδημίες  αγοριών και κοριτσιών.

Προπονητές των τμημάτων θα είναι ο πολυνίκης προπονητής και πρωταθλητής με τις κορασίδες πέρυσι στη Ζάκυνθο, Γιάννης Βαγγέλης και η λίμπερο και αφανής εργάτης του συλλόγου των Κυμίνων, Μαρία Μιρίδου

Makedones me koupa zakinthos-15

“Οι εγγραφές στις Ακαδημίες των Μακεδόνων Αξιού ξεκίνησαν!Τμήματα κοριτσιών και αγοριών σας περιμένουν για να μάθετε βόλευ, να κάνετε νέους φίλους και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 6946515548, 6970564048, 6979669393 και με τους προπονητές μας Γιάννη Βαγγέληκαι Mαρία Μιρίδου»

Makedones diarkeias karta-56789

Κάρτες διαρκείας

Επίσης η διοίκηση των Μακεδόνων ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη γυναικεία ομάδα:

«Η Διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017! Καλούμε όλους τους φιλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνικη Κατηγορία και να προμηθευτουν κάρτα εισόδου αντι του συμβολικού ποσού των 25 ευρώ! Επικοινωνήστε μαζι μας για περισσότερες λεπτομερειες!»