A2

Μακεδονες Αξιού: «Παίζουμε τρία χρόνια εκτός»!

Μακεδονες Αξιού: «Παίζουμε τρία χρόνια εκτός»!

Μπορεί οι Μακεδόνες Αξιού να σπάνε όλα τα ρεκόρ στη φετινή Α2 γυναικών, με έξι σερί νίκες αλλά το θέμα που απασχολεί το σύλλογο είναι η επιστροφή στη φυσική της έδρα το κλειστό Κυμίνων.

Ο πρόεδρος των Μακεδόνων και βασικός χρηματοδότης του συλλόγου, Νίκος Ποντίκας, που διατηρεί επιχείρηση παραγωγής και συσκευασίας μελιού, σε δηλώσεις του στον Volleyplanet, αναφέρθηκε στο καυτό θέμα και δήλωσε: «Παίζουμε εκτός έδρας τρία χρόνια. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε περιοδεία από γήπεδο σε γήπεδο (φέτος έχουν έδρα στο Κατσάνειο) και πάλι καλά που η ομάδα και οι αθλήτριες που έχουν κατορθώσει να πάρουν τόσα καλά αποτελέσματα, κάτω από τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Οι εργασίες στο κλειστό Κυμίνων, έχουν ολοκληρωθεί και το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρατικό. Έχουμε τη δέσμευση του Δήμου ότι θα ασχοληθούν με το θέμα για να πάρουμε σύντομα την άδεια λειτουργίας του γηπέδου όπως και την ανάλογη έγκριση από την Πυροσβεστική υπηρεσία. Αν είχαμε την έδρα μας δεν θα πέφταμε πέρυσι κατηγορία από την Α1.»

Όσον αφορά την φετινή ξέφρενη πορεία της γυναικείας ομάδας που συνδυάζεται με πολύ καλές εμφανίσεις, ο κ. Ποντίκας σχολίασε: « Έχουμε φιλόδοξες και εξαιρετικές αθλήτριες που θέλουν να πάνε το σύλλογο ψηλά σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για όλους.

Μαζί με τον μεγάλο εργάτη του βόλεϊ τον κ. Σκουλικάρι, τα κορίτσια δουλεύουν πολύ καλά και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο.

Πάντως ακόμη δεν έχε κριθεί τίποτα και οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Καλώ τους φιλαθλους μας όσο μπορούν να μας ενισχύουν στο Κατσάνειο που έχουμε προσωρινή έδρα.»

Μakedones neanides Spanoy-dragou 567

«Ροπαλιά» από τις…νεανίδες

Την συνταγή της επιτυχίας της γυναικείας ομάδας ακολούθησαν και οι νεάνιδες των Μακεδόνων που πήραν το… «ρόπαλο» του Ηρακλή.
Με υπηρεσιακές προπονήτριες , τις δύο αρχηγούς της ομάδας, τη φορμαρισμένη Μαριαλένα Δραγουμάνου και την εμβληματική, δικηγόρο στο επάγγελμα, Ελένη Σπανού, οι νεαρές παίκτριες , υποχρέωσαν σε ήττα με 3-0 τον Ηρακλή στο Κατσάνειο.
Μετά το ματς οι δύο έμπειρες αθλήτριες που κοουτσάρισαν υποδειγματικά την ομάδα των νεανίδων και αναπλήρωσαν ιδανικά λογω κωλύμματος, το κανονικό δίδυμο Σκουλικαρη-Βαγγελη, πανηγύρισαν έξαλα με τις νεαρές αθλήτριες και μοίρασαν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εξαιρετική τους απόδοση.

Makedones Spanou neanides 678

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...