Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι Μακεδόνες ευχαριστούν τους φιλάθλους

Οι Μακεδόνες ευχαριστούν τους φιλάθλους

Την ικανοποίηση τους για τη συμπαράσταση του κόσμου στο ματς με τον Αίαντα εξέφρασε ο Μπάμπης Ποντίκας. Ο γενικός αρχηγός των Μακεδόνων Αξιού στάθηκε στην στήριξη που προσέφεραν οι φίλοι της ομάδας από τα Κύμινα και τις γύρω περιοχές και έδωσαν ώθηση στις αθλήτριες του Μανώλη Σκουλικάρη να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στο προπονητικό τιμ για τη νίκη και το πάθος που έδειξαν με τον Αίαντα.

pontikas-spanou-34567

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους φιλάθλους της ομάδας μας που ήρθαν το βράδυ της Κυριακής στα Κύμινα, και μας βοήθησαν να πάρουμε το πρώτο τρίποντο με αντίπαλο τον Αίαντα. Τους περιμένουμε και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, όπως την μεθεπόμενη αγωνιστική (4η) με τον ΑΟ Θήρας που θα γίνει Τετάρτη (19.00 ΔΑΚ Κυμίνων).»

Όσον αφορά το επόμενο ματς, οι Μακεδόνες κατεβαίνουν στην Αθήνα για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Πολύ καλύτερα είναι το λάτιν δίδυμο Σαγκάρντια-Τοάζι που αγωνίστηκε κόντρα στον Αίαντα με  ουσιαστικά μια προπόνηση ενώ αμφίβολη είναι η κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου, η οποία υπέστη διάστρεμμα στο τρίτο σετ του Κυριακάτικου ματς και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία.

Μάλιστα η διοίκηση με ανάρτηση της στο f/b αναφέρει:

«Σύσσωμη η οικογένεια των Μακεδόνων ευχόμαστε περαστικά στην κεντρική μας Ιωάννα Πολυνοπούλου, καθώς στο τέλος του τρίτου σετ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στον αστράγαλο. Της  ευχόμαστε  γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...