A2

Μακεδόνες: Γιορτές με γενέθλια και εθνικές ομάδες!

Μακεδόνες: Γιορτές με γενέθλια και εθνικές ομάδες!

Τα γενέθλια της αρχηγού Μαριαλένας Δραγουμάνου και τις κλήσεις των Καραφουλίδου-Παπαδοπούλου γιόρτασαν οι Μακεδόνες Αξιού λίγο πριν ξεκινήσουν το  Χριστουγεννιάτικο τους ρεπό.

Ήδη η εντυπωσιακή Καραφουλίδου(1.95) βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Παλένθια μαζί με την αποστολή της εθνικής νεανίδων όπου την Κυριακή ξεκινάει το καθιερωμένο τουρνουά Χριστουγέννων με αντιπάλους την Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία.

Μάλιστα η διοίκηση των Μακεδόνων εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρει:

« Με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι οι δικές μας Αλκηστη Καραφουλίδου και Μαριαλενα Παπαδοπούλου κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων και Εθνικής Κορασίδων αντίστοιχα κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών! Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!»

Makedones Karafoulidou block 7890Makedones papadopoulou pagkorasides 7890

Όσον αφορά τα γενέθλια της Δραγουμάνου, αυτά συνέπεσαν με το τέλος του Α γύρου όπου βρήκε την ομάδα του Αξιού αήττητη στην κορυφή με 8-0 νίκες και το απόλυτο βαθμών με 24 πόντους ενώ υπήρξε μεγάλη πρόκριση και στο κύπελλο με νίκη εκτός έδρας επί του ΔΑΣΩραιοκάστρου ενώ στις 3/1 για τον ίδιο θεσμό θα παίξει νέο γειτονικό ντέρμπι με τον Καμπανιακό.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου που ευχήθηκαν με ανάρτηση πανό στην αρχηγό και προπονήτρια τους.

Dragoumanou mini parti 1234Dragoumanou tourta 5678

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...