DARK ROOM

Μαντόνα, Μπιγιονσέ χειροκρότησαν τη Φαμπιάνα (video)

Μαντόνα, Μπιγιονσέ χειροκρότησαν τη Φαμπιάνα (video)

Σε ένα λαμπερό ντεφιλέ μόδας στην Ισπανία, όπου παρευρεθησαν πλήθος αστεριών της παγκόσμιας showbiz, όπως οι Μαντόνα και Μπιγιονσέ εμφανίστηκε ως μοντέλο στην πασαρέλα η αρχηγός της Βραζιλίας, Φαμπιάνα Κλαουντίνο, που έκανε επιτέλους το όνειρό της πραγματικότητα.

Η δις Ολυμπιονίκης της “σελεσάο” σε εκδήλωση της FIFTH AVENUE KABELO’S 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Βιτόρια, φορώντας μία ολόλευκη δημιουργία περπάτησε πάνω στην πασαρέλα με δυναμισμό και αέρα, που θα ζήλευαν και τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Η πανέμορφη Φαμπιάνα των 194 εκατοστών που από μικρή έκλεινε τα μάτια της και ονειρευόταν πως ήταν μοντέλο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την εμπειρία της στο catwalk, υπό το βλέμμα του διάσημου καλλιτέχνη μακιγιάζ της “Victoria Secret”, Moncho Ramirez και άλλων σταρ όπως η Μαντόνα και Beyoncé!

fabiana

«Είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που είχα από παιδική ηλικία. Κατέληξα στο βόλεϊ λόγω της επιμονής της μητέρας μου, αλλά πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο. Έχω κάνει μερικές φωτογραφίσεις, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που περπάτησα πάνω στην πασαρέλα Ήταν υπέροχο…» δήλωσε η Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια, που με χαρά θα δεχόταν κάποιες προσκλήσεις από τον κόσμο της μόδας.

Πρόσφατα μάλιστα η Fabiana, όπως θα δείτε στο παρακάτω video φωτογραφήθηκε μαζί με την επίσης Βραζιλιάνα μοντέλο-Ηθοποιό, Ίντι Σίλβα και πολυτελή μοντέλα της Mercedes-Benz στο πλαίσιο της καμπάνιας του διάσημου φωτογράφου Luiz Tripolli, “Perolas Negras 2015”.