ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μαντούβαλος: «Δεν υπάρχουν εύκολες και δυνατές ομάδες»

Μαντούβαλος: «Δεν υπάρχουν εύκολες και δυνατές ομάδες»

Ολυμπιακός και Φοίνικας μπορεί να ήταν οι…τυχεροί της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο στις δηλώσεις τους τόσο ο Νίκος Μαντούβαλος, όσο και ο Μανώλης Βαμβακούσης δήλωσαν πως χρειάζεται προσοχή για να κλείσουν θέση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ένα μακρινό και ακριβό ταξίδι προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στα προημιτελικά  με την πρόκριση να παίζεται στον Έβρο.

Ακλόνητο και αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο team manager των Πειραιωτών Νίκος Μαντούβαλος υπογράμμισε «Στον θεσμό του Κυπέλλου δεν υπάρχουν εύκολες και δυνατές ομάδες. Όλοι λένε πως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Εμείς στον αγώνα με την Ορεστιάδας θα πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε στο Final 4 της διοργάνωσης το δεύτερο τρόπαιο της φετινής χρονιά».

Ο Φοίνικας Σύρου που βρίσκεται αναγκαστικά στην Αθήνα εξ αιτίας… απαγορευτικού των πλοίων προς Σύρο περιμένει να μάθε και τον αντίπαλό του στην προημιτελική φάση…

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο νικητής του ζευγαριού Πήγασος Πολίχνης – Λαμία θα αναμετρηθεί με τον Φοίνικα Σύρου…

Μια καλή κλήρωση για τους «Πειρατές» με τον Μανώλη Βαμβακούση να δηλώνει «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Κύπελλο. Εμείς απλά περιμένουμε το παιχνίδι του Πήγασου με την Λαμία διότι η Σύρος έχει ένα εξτρά πρόβλημα. Αυτό με τις μετακινήσεις. Μην ξεχνάτε πως το απαγορευτικό για το νησί μας ανάγκασε να μείνουμε Αθήνα. Αγωνιστικά παρά τον χθεσινό τραυματισμό του Δημήτρη Χαραλαμπίδη, με την προσθήκη των 3ων παιδιών περιμένουμε να δέσει ακόμη περισσότερο η ομάδα».