ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μαργαρίτης-Κυριακίδης δίπλα σε Μελισσουργό

Μαργαρίτης-Κυριακίδης δίπλα σε Μελισσουργό

Θανάσης Μαργαρίτης και Άγγελος Κυριακίδης ανακοίνωσαν την στήριξη τους στον Γιώργο Μελισσουργό και τον συνδυασμό Volley 2012 τονίζοντας πως μοιράζονται το ίδιο όραμα για το μέλλον του αθλήματος..

Δύο μεγάλες προσωπικότητες με την δική τους ιστορία και πορεία στον χώρο του βόλεϊ ανακοίνωσε ο Γιώργος Μελισσουργός καθώς θα έχει δίπλα του τους Θανάση Μαργαρίτη και Άγγελο Κυριακίδη.

Η δήλωση του Θανάση Μαργαρίτη

«Παρ’ ότι μετά την θλιβερή εμπειρία των εκλογών του 2012, είχα αποφασίσει να μην ξανά ασχοληθώ με τα κοινά, η “φλόγα” του Γιώργου Μελισσουργού και του Άγγελου Κυριακίδη, με έπεισε να συμμετάσχω στην νέα προσπάθεια της Κίνησης VOLLEY2012, και να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Γιώργο Μελισσουργό, με τον οποίο έχω συνεργαστεί από τις προηγούμενες εκλογές το 2008 και τον γνωρίζω από τα παιδικά του χρόνια, όταν ήταν μαθητής μου στο Κολλέγιο Αθηνών και υπήρξα ο πρώτος προπονητής του στην αρχή της αθλητικής του πορείας στο βόλεϊ.

Επιπροσθέτως, αξιολογώντας την ομοιογένεια του ψηφοδελτίου και τη προσωπικότητα του κάθε υποψήφιου και το σκεπτικό της Κίνησης VOLLEY2012, εκτιμώ ότι μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο όραμα για το μέλλον του αθλήματος μας, και όπου μου ζητηθεί, είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω από την πλευρά μου για την ανάπτυξη του».

Θανάσης Μαργαρίτης

Η ανακοίνωση του Άγγελου Κυριακίδη

Σαν ιδρυτικό μέλος της αθλητικής παράταξης Volley 2012 δεν είναι δυνατόν να μην συμμετάσχω στις φετινές εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ αγωνιζόμενος στο πλευρό του Γιώργου Μελισσουργού αλλά και των άλλων άξιων στελεχών μας με τους οποίους με συνδέουν κοινοί αγώνες, απόψεις και προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο για το βόλεϊ.

Η μακρά ενασχόληση μου με τα κοινά της Ομοσπονδίας (2000-2010) μέσα από την επιτροπή ανάπτυξης αλλά και με τις εμπειρίες 28 χρόνων που έχω αποκομίσει σαν γενικός αρχηγός σε μια κατεξοχήν ανδρική αναπτυξιακή ομάδα, τον Πανερυθραϊκό Α.Σ, σε συνδυασμό με την συμμετοχή μου στη διοργάνωση των Ο.Α 2004 κ.λπ. μου δημιουργούν τη πεποίθηση ότι αν εκλεγώ θα μου δοθεί η δυνατότητα να δώσω, με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις μου για την αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση του αθλήματος μας και ειδικότερα τη σωτήρια του «μεγάλου άρρωστου» … του ανδρικού βόλεϊ.

Η επιλογή είναι στα χέρια των σωματείων να κρίνουν και να διαλέξουν τους πιο άξιους αυτών των εκλογών. Ας μην ξεχνάμε όλοι μας ότι αυτή η δυνατότητα μας δίνεται κάθε 4 χρόνια και δεν έχει κανένα νόημα μετά να παραπονιόμαστε και να γκρινιάζουμε για ότι συμβαίνει όταν έχουμε με μεγάλη ευκολία απεμπολήσει το δικαίωμα της ψήφου μας και το έχουμε παραχωρήσει σε άλλους. Πρέπει όλοι να παραστούν στη Γ.Σ προσωπικά, να ακούσουν και να ψηφίσουν με γνώμονα το καλό του αθλήματος.