CHALLENGE CUP

Μαρινάκης : «Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη»

Μαρινάκης : «Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη»

Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού τροπαίου του Ολυμπιακού, με τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να δηλώνει έτοιμος για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον…

«Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών! Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κα τις περισσότερες φορές το κάνουμε. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Κουντούρης : «Συνεχίζουμε»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης αναφερόμενος στην κατάκτηση της 3ης Ευρωπαϊκής «κούπας» δήλωσε  «Όσο είμαστε σε αυτή τη θέση, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να έχουμε τον Ολυμπιακό σε αυτό το επίπεδο. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».