Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μαρκέζ : «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»

Μαρκέζ : «Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια»

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για τον τίτλο του MVP δήλωσε ο Ιβάν Μαρκέζ ο οποίος φρόντισε να αφιερώσει το βραβείο στα παιδιά του αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

O Ιβάν Μαρκέζ με 15 πόντους κάλυψε το κενό του τραυματία Τζούριτς και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Νίκη περισσότερο ψυχολογίας για τους «ασπρόμαυρους» με τον Πορτορικανό κεντρικοδιαγώνιο να δηλώνει«Πρώτα απ ‘όλα είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που την χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την αναγνώριση αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να αφιερώσω την διάκριση σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα. Πραγματικά το αξίζουν. Παίζουμε καλό βόλεϊ και στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Αναφερόμενος για την αντικατάσταση του Τζούριτς ο Μαρκέζ σχολίασε «Λόγω του τραυματισμού του Τζούριτς κλήθηκα να αγωνιστώ πάλι διαγώνιος. Είναι μία θέση που έχω αγωνιστεί χρόνια και έχω ακόμα πολύ δύναμη για να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση. Όλοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν να έχω αυτή την απόδοση. Η νίκη αυτή ήρθε σε μία καλή στιγμή που αρχίζουμε ένα νέο κύκλο κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης θα ήθελα να αφιερώσω την διάκριση στα παιδιά μου που μου δίνουν δύναμη καθώς και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πιστεύουν σε μας».