Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μαρούλης: «Άξιοι της μοίρας μας»

Μαρούλης: «Άξιοι της μοίρας μας»

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Θάνος Μαρούλης μιλώντας για την εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή αναφέρθηκε στην απόδοσή της ομάδας και στο εύκολο λάθος που φέρνει εκνευρισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή άσου: «Πολλοί ίσως πίστευαν  ότι θα είμαστε αδιάφοροι αλλά δεν ήμασταν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Χάσαμε μόνοι μας, δεν κέρδισε ο Ηρακλής, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής και μακάρι να σωθεί η ομάδα, που είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Μιλάω καθαρά για την ομάδα μου. Χάσαμε μόνοι μας, 3-0 σετ όλα στην κόντρα, με προβάδισμα δικό μας εκτός από το κακό ξεκίνημα του πρώτου σετ και πάλι το μαζέψαμε.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ διαιτητές και δε θα μιλήσω απλά κάποια διαιτητικά λάθη που έγιναν δεν θα γινόντουσαν αν η ομάδα μου δεν ήταν ασόβαρη και χαλαρή και όταν ήρθε η ώρα να παίξουμε να βγαίνει ο εκνευρισμός .όταν κάνουμε τα δύσκολα καλά και τα απλά λάθος αυτό φέρνει ανασφάλεια και εκνευρισμό είναι ένα κομμάτι που φταίει. Μας στοίχισαν τα λάθη, όταν δεν κάναμε και παίζαμε στο φιλέ ήμασταν καλοί . Μετά από αυτή την ήττα μαθηματικά υπάρχει η τετράδα αλλά με αυτές τις εμφανίσεις κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας».