DARK ROOM

Μας έμεινε η… γλύκα!

Μας έμεινε η… γλύκα!

Στιγμιαία χαρά σκόρπισε η είδηση για σκέψεις αναβολής της 10ης αγωνιστικής αλλά οι ευχές και οι κουραμπιέδες στα γήπεδα της Α1 δεν θα αποφευχθούν φέτος!

Ντόρος για το τίποτα ή καλύτερα πασπαλισμένα με μπόλικη άχνη ζάχαρη ένεκα και των ημερών ήταν τα πρωινά μαντάτα για να έρθει και επίσημα η δήλωση από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο ότι η Boxing Day δεν αλλάζει.

Για την ιστορία και εκ των υστέρων οι ομάδες από το πρωί έκλειναν εισιτήρια για μετακινήσεις και ξενοδοχεία αφού ενημέρωση δεν είχαν για κάτι τέτοιο, ενώ φαίνεται πως δεν θολώσανε από το σύννεφο της… άχνης!

«Μελέτησα με τους συνεργάτες μου όλες τις πιθανές λύσεις προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των αθλητών τους οποίους σέβομαι απεριόριστα. Για λόγους που έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενη ανακοίνωση δε μπορεί να γίνει άλλη αναβολή χωρίς να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στον προγραμματισμό, στα χρονοδιαγράμματα αλλά και στις δεσμεύσεις που έχει η διοργανώτρια αλλά και τα ΤΑΑ έναντι των χορηγών της αλλά και άλλων συνεργαζόμενων φορέων του αθλήματος», ήταν η δήλωση του προέδρου της ΕΣΑΠ που επανέφερε άπαντες σε τάξη!

Άντε βρε και καλές γιορτές!