Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ματιάσεβιτς : «Η ομάδα μου ήθελε περισσότερο τη νίκη»

Ματιάσεβιτς : «Η ομάδα μου ήθελε περισσότερο τη νίκη»

Ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με τη νίκη και κυρίως από την εμφάνιση τους έμειναν στον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό του Δικεφάλου, Νικολά Ματιάσεβιτς, να επισημένει την θέληση των παικτών του για το θετικό αποτέλεσμα , ενώ ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Νικολά Ματιάσεβιτς δήλωσε «Νομίζω ότι ήταν ένας καλός αγώνας, είδα τα στατιστικά και δεν είχαμε πολλά λάθη και έχω την αίσθηση ότι η ομάδα μου ήθελε τη νίκη περισσότερο από τον Φοίνικα που μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο και ίσως ήταν πιο χαλαρός. Θεωρώ ότι οι αθλητές μου πάλεψαν σ όλες τις θέσεις και έτσι ήρθε η νίκη».

O διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη νίκη επί του Φοίνικα είπε «Η μεγάλη νίκη είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από ένα δύσκολο τραυματισμό. Κοιτάω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει την προσπάθεια του».