ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μαυρικίδης : Υπέρ της νομιμότητας

Μαυρικίδης : Υπέρ της νομιμότητας

Στα όσα έχουν συμφωνηθεί με την ΕΟΠΕ και περιλαμβάνονται στην γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων για το θέμα των αποζημιώσεων των διαιτητών παραπέμπει την ΕΣΠΒΕΘ ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης.

Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Ε.Σ.Π.Β.Ε.Θ. για την φορολόγησης των αποζημιώσεων των διαιτητών ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδη φρόντισε να τοποθετηθεί δημόσια.

Με γραπτή δήλωση που διένειμε ο κ. Μαυρικίδης καλεί την ΕΟΠΕ να λύσει το θέμα πριν αυτό γιγαντωθεί και αναφέρει πως για την ΟΔΒΕ ισχύει αυτό που συμφωνήθηκε  με την Ομοσπονδία έχει αποτυπωθεί στην γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά στην δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ υπογραμμίζει «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, για εμάς ισχύει η συμφωνία με την ΕΟΠΕ, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στην γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων και δεν είναι δυνατόν να αλλάξει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, από το συμβούλιο κάποιας Ένωσης.

Αν κάποιοι ευφάνταστοι, νεόκοποι παράγοντες βλέπουν προβλήματα, ας τα λύσουν με την Ομοσπονδία. Εγώ έχω αποδείξει, ότι όταν κάνω μία συμφωνία, κρατάω τον λόγο μου. Θέλω να πιστεύω ότι η ΕΟΠΕ, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, θα λύσει το θέμα πριν αυτό πάρει διαστάσεις οπότε και θα δημιουργήσει χιονοστιβάδα ανεξέλεγκτων καταστάσεων. Είμαστε υπέρ της νομιμότητας και περιμένουμε να εφαρμοστεί, ότι και στα άλλα αθλήματα».