A2

Μαυρομάτη ανακοίνωσε η ΕΑΠ

Μαυρομάτη ανακοίνωσε η ΕΑΠ

Την επιστροφή του Γιώργου Μαυρομάτη ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΑΠ, με τον έμπειρο προπονητή να αποτελεί μέλος  του τεχνικό τιμ του συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το τμήμα Πετοσφαίρισης της Ε.Α.Π., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας και να εντάξει στο υπάρχον τεχνικό team, τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Μαυρομάτη.

Ο Γιώργος Μαυρομάτης, με μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας, υπήρξε ο αρχηγός στην ομάδα της Ε.Α.Π. στις δεκαετίες του 1990 και αρχές του 2000 και συνέβαλε στην άνοδο και την καθιέρωσή της στα σαλόνια του Ελληνικού Βόλεϊ.

Ο Γιώργος Μαυρομάτης θα αντικαταστήσει τον Β. Νιάρο που παραιτήθηκε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και αναλάβει τα τμήματα Παίδων, Παμπαίδων και του υπ’ σύσταση Μίνι του συλλόγου μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών και την πετυχημένη πορεία τους.

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των ακαδημιών Βόλεϊ του συλλόγου θα είναι υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Άρη Αγγελόπουλου.

Με την έναρξη της συνεργασίας ο προπονητής δήλωσε:

«Με χαρά επιστρέφω στην οικογένεια της Ε.Α.Π. που μεγάλωσα και αντρώθηκα αθλητικά και ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Στόχος μου είναι να μεταβιβάσω στα νέα παιδιά την αθλητική μου «προίκα», συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία του συλλόγου».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...