ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μαυρομάτης: «Ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά το 2015»

Μαυρομάτης: «Ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά το 2015»

Στην απόλυτη γιορτή του βόλεϊ εξελίχτηκεκ και ολοκληρώθηκε το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σύρο με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ να απονείμει τα εύσημα και να στέλνει μήνυμα ότι το 2015 το ελληνικό βόλεϊ θα πάει ψηλότερα!

Η τελική εικόνα από το Final 4 της Σύρου λογικό κι αναμενόμενο ήταν να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. «Σήμερα νίκησε το άθλημα του βόλεϊ. Το Ελληνικό βόλεϊ, το οποίο προσέφερε στους Έλληνες φιλάθλους ένα συναρπαστικό θέαμα από δύο ομάδες υψηλότατου επιπέδου. Έδειξε ότι αξίζει την προσοχή των Ελλήνων φιλάθλων ακόμη περισσότερο γι αυτό. Έδειξε ότι είναι ένα άθλημα το οποίο έχει υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητας και fair play, οι αθλητές και στους τρεις αγώνες που παρακολουθήσαμε στη Σύρο, πραγματικά έδειξαν ότι ξέρουν να αγωνίζονται σωστά και να προσπαθούν στα όρια χωρίς όμως να υπάρχουν ακρότητες», είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και συμπλήρωσε: «Έδειξε ότι άμα θέλουμε μπορούμε να διοργανώσουμε παρά την κοινωνική κρίση που βιώνουμε σαν λαός να διοργανώσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου, με παρουσία σε γεμάτα γήπεδα».

Ο κ.Μαυρομάτης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κυκλάδων και τον Δήμο Ερμούπολης για την εξαιρετική διοργάνωση, αλλά και τον κόσμο της Σύρου για την εκπληκτική του παρουσία.
«Όταν υπάρχει συνεργασία και σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των δύο ομάδων γι αυτό. Να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στη διοργάνωση από την αρχή της μέχρι τώρα και έδωσαν αυτό το εξαιρετικό φινάλε. Πρέπει να πω και την χαρά μου γιατί αισθάνομαι πραγματικά δικαιωμένος και για την επιλογή της ομοσπονδίας για την διεξαγωγή του Κυπέλλου, και για την επιλογή της Ομοσπονδίας να στηρίξει την Ελληνική περιφέρεια μέσα από τέτοιους αγώνες. Άφησα τελευταίο το γεγονός ότι και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Με την καλή συνεργασία των τοπικών φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ομοσπονδίας και των ομάδων νομίζω ότι μπορεί να βγει ένα εξαιρετικό θέαμα σαν αυτό. Να ευχαριστήσω λοιπόν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου, τον Περιφερειάρχη προσωπικά, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Γιώργο Λεονταρίτη, τον Δήμο και τον Δήμαρχο προσωπικά Ερμούπολης – Σύρου και κυρίως το κοινό της Σύρου, το οποίο ήταν εκπληκτικό από όλες τις απόψεις και νομίζω ότι δικαιούται και ένα μεγαλύτερο γυμναστήριο από αυτό το οποίο έχει σήμερα. Έδειξε ότι ξέρει να αγαπάει πάντως τον αθλητισμό. Νομίζω ότι στείλαμε κάποια μηνύματα προς όλη την φίλαθλη Ελλάδα σήμερα σαν ελληνικό βόλεϊ».

Τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, που είχε την τηλεοπτική κάλυψη του Final 4, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΝΕΡΙΤ η οποία βοήθησε στο να φτάσει στα σπίτια όλων των Ελλήνων αυτή η υπέροχη διοργάνωση και αυτοί οι υπέροχοι αγώνες. Νομίζω ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ, έχουμε κι άλλους αγώνες, έχουμε μπροστά μας το Final 4 του Αγρινίου στις γυναίκες, ελπίζω να είναι εξίσου αποτελεσματικό και χωρίς προβλήματα και όμορφο θέαμα και βέβαια μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων μας, έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι να μας περιμένει με τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων. Νομίζω ότι το 2015 μπορεί να φέρει το Ελληνικό βόλεϊ, ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά».