ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μαυρομάτης: «Ο αθλητισμός έστειλε τα δικά του μηνύματα»

Μαυρομάτης: «Ο αθλητισμός έστειλε τα δικά του μηνύματα»

Απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος για την επιλογή της πραγματοποιήσης του F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών «Astra Airlines» στη Χίο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά το άθλημα του βόλεϊ έδειξε σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα πώς μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ο αθλητισμός, σαν γιορτή.
Έδειξε πώς μπορεί και πρέπει να διεξάγονται τα αθλητικά γεγονότα χωρίς βία.

Έδειξε πώς έχοντας όραμα και συγκεκριμένους στόχους αλλά και κανόνες που εφαρμόζονται ίσα για όλους μπορείς να πετύχεις ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες.

Έδειξε πως όταν θέλουμε μπορούμε οι ομάδες και οι αθλητές να είναι αντίπαλοι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα και φίλοι έξω πριν ή μετά από αυτόν.

Έδειξε πως οι άνθρωποι που ζουν στη Χίο αλλά και σε όλη την ακριτική Ελλάδα δικαιούνται το έμπρακτο ενδιαφέρον μας και την στήριξή μας.

Έδειξε πως ο αθλητισμός μπορεί να στείλει μηνύματα ειρήνης και στήριξης τόσο σε αυτούς που αναγκάζονται να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να κινηθούν για άλλες πατρίδες όσο και αυτούς που τους υποδέχονται και τους αντιμετωπίζουν με ανθρωπιά και αγάπη.Έδειξε πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν έχει σύνορα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον Δήμο Χίου στην Αστυνομία στην ΕΡΤ στην Τοπική Επιτροπή Χίου στους διαιτητές των αγώνων που επιτέλεσαν εξαιρετικά τα καθήκοντά τους σε όλες τα σωματεία αθλήτριες και προπονητές όχι σε όσους αγωνίστηκαν στο Final 4 αλλά και στα 179 σωματεία που συμμετείχαν από την αρχή του θεσμού και τέλος σε όλους τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία που συμμετέχουν στον αγώνα μας για ανάπτυξη του αθλήματος στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας».