ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με αισιοδοξία κόντρα στην Ταργκοβίτσε ο Ολυμπιακός

Με αισιοδοξία κόντρα στην Ταργκοβίτσε ο Ολυμπιακός

Με στόχο να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και να κρατήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης για τον επαναληπτικό του Πειραιά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (22/02 – 18:00) στη Ρουμανία την Ταργκοβίτσε στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Cev Cup.

Οι “ερυθρόλευκες” του Πειραιά ρίχνονται στην “μάχη” της Ευρώπης και απέναντι στην “πολυεθνική” της Ταργκοβίτσε να “μετρήσουν” δυνάμεις.

Οι Ρουμάνες μπορεί να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο ο Ολυμπιακός με όπλο του την εμπειρία και την “μαχητικότητα” θα επιδιώξει την Τετάρτη να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να κρατήσει ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης του στο επαναληπτικό του Ρέντη.

Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, άπαντες στην ομάδα πιστεύουν στην πρόκριση και είναι αισιόδοξοι για τον πρώτο προημιτελικό, κάτι που δεν έκρυψε και στις δηλώσεις του ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο παιχνίδι κόντρα στην Τεργκοβίτσε δήλωσε  «Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε, ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριες μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε».

Διψασμένη και έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που αναλογούν στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε και η Τζίνα Λαμπρούση, με την διεθνή κεντρική να υπογραμμίζει «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».