Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Αντωνακάκη για νέες διακρίσεις ο Παναθηναϊκός

Με Αντωνακάκη για νέες διακρίσεις ο Παναθηναϊκός

Για 3η χρονιά η Γιωργίνα Αντωνακάκη θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το τερέν του Παναθηναϊκού καθώς ο πρωταθλητής σύλλογος της Volley League γυναικών ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κρητικοπούλα λίμπερο έως το 2027.

Η 24χρονη διεθνής άσος (1.75μ), που φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τη 2η θέση του Challenge Cup είναι μία από τις εκλεκτές του Ιταλού τεχνικού Αλεσάντρο Κιαπίνι που μαζί θα κυνηγήσουν τη διάκριση και τη νέα χρονιά εντός και εκτός συνόρων.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Γιωργίνα Αντωνακάκη δήλωσε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα είμαι για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Χαίρομαι που θα συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή και τις συμπαίκτριές μου αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και το σταφ για την εμπιστοσύνη τους, εύχομαι να έχουμε υγεία, μια πολύ καλή σεζόν, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!».