BEACH VOLLEY

Με ευρωπαϊκό… αέρα το SYNKA Beach Volleyball Tournament

Με ευρωπαϊκό… αέρα το SYNKA Beach Volleyball Tournament

Πλούσιο σε θέαμα αναμένεται να είναι το SYNKA Beach Volleyball Tournament που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 8-9 Ιουλίου, με 72 ομάδες (38 αντρών και 34 γυναικών) από 4 χώρες (Δανία, Σλοβενία, Φιλανδία και φυσικά Ελλάδα) να έχουν δηλώσει συμμετοχή, δίνοντας έτσι διεθνή χαρακτήρα σε ένα ακόμη ραντεβού στους Αγίους Αποστόλους των Χανίων, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ΑΣ Beach Volley Ν. Κυδωνίας Χανίων. 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017-07-06
Golden Γυναικών & Silver Αντρών
Έλεγχος ομάδων: 8:30 πμ
Τεχνική σύσκεψη αγώνων: 9:00 πμ των Χανίων

Golden Αντρών & Silver Γυναικών
Έλεγχος ομάδων: 14:00 μμ
Τεχνική σύσκεψη αγώνων: 14:30 μμ

Αξίζει να ησμειωθεί η παράκληση των διοργάνωτων για μια ακόμη φορά στις ομάδες να τηρήσουν το παραπάνω ωράριο, καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής το πρόγραμμα αγώνων είναι πολύ σφιχτό.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση την οποία μπορούν να κατεβάσουν από το τους συνδέσμους παρακάτω:

Δήλωση Συμμετοχής Ενήλικα
Δήλωση Συμμετοχής U18

Τρόπος διεξαγωγής
Στην κατηγορία Golden Αντρών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 8 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 21 πόντων (τάι μπρέικ στα 15).

Στην κατηγορία Golden Γυναικών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 7 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 21 πόντων (τάι μπρέικ στα 15).

Στην κατηγορία Silver Αντρών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 4 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 15 πόντων (τάι μπρέικ στα 11). Αλλαγή γηπέδων ανά 7 πόντους.

Στην κατηγορία Silver Γυναικών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 4 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 15 πόντων (τάι μπρέικ στα 11). Αλλαγή γηπέδων ανά 7 πόντους.

Αρχικές Λίστες
Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα στο 6944622444 (Στέλιος) ή στο 6937431420 (Σέργιος).

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΥΓ: Στις αρχικές λίστες έχουν συμπεριληφθεί και οι αναπληρωματικές ομάδες, όπου σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας ομάδας θα μπουν στο ταμπλώ. Στην περίπτωση αυτή, η οργανωτική επιτροπή θα ενημερώσει άμεσα τις επιλαχούσες ομάδες.