Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Δημητρακάκο στις Ακαδημίες ο Ιωνικός Νίκαιας

Με Δημητρακάκο στις Ακαδημίες ο Ιωνικός Νίκαιας

Τα “κυανόλευκα” του Ιωνικού έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια θα φορέσει ξανά ο Παναγιώτης Δημητρακάκος ο οποίος μετά από μια σπουδαία καριέρα ως αθλητής επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας ως προπονητής αναλαμβάνοντας πλέον καθήκοντα υπευθύνου ακαδημιών και τεχνικού συμβούλου στην γυναικεία ομάδα.

Στην εμπειρία και τις παραστάσεις του Παναγιώτη Δημητρακάκου θα στηριχθεί τη νέα χρονιά ο Ιωνικός Νίκαιας. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα έπειτα απο 21 χρόνια με νέα ιδιότητα και είναι έτοιμος να προσφέρει τις γνώσεις του στους μικρούς αθλητές όπως κάνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναγιώτης Δημητρακάκος αναφερόμενος στην έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιωνικό τόνισε “Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στον Ιωνικό με την ιδιότητα πλέον του προπονητή – τεχνικού υπευθύνου των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου. Εύχομαι να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες στο αθλητισμό και να μπορέσουμε στο σύνολο μας όλοι οι άνθρωποι του Ιωνικού να προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά για να αγγίξουν την καλύτερη αθλητική εκδοχή του εαυτού τους”.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας 

Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟ.

Ο Παναγιώτης έχει πλούσια αθλητική διαδρομή τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής ενώ αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με ομάδες volley της Νίκαιας με τις οποίες είχε σημαντικές διακρίσεις.
1984-1991 Εστία Φιλίας
1991-1994 Αγ. Παρασκευή
1994-1996 Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
1996-2000 Ιωνικός Νικαίας
2000-2001 Κτησιφώντας Παιανίας
2001-2003 Πανελλήνιος Γ.Σ.
2003-2005 Α.Ε. Νίκαιας
2005-2007 Πανελλήνιος Γ.Σ.
2007-2008 Α.Ο. Παγκρατίου
2008-2009 Γ.Ε. Μεσσηνίας

Σημαντική όμως υπήρξε και η αθλητική του διαδρομή στο Beach Volley όπου διακρίθηκε σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις από 1997 έως το 2001. Πρωταθλητής Ελλάδος 1998 με τον Βαγγέλη Κουτουλέα Δευτεραθλητής το 1997 με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Έχει βραβευθεί με 9 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε διάφορες Πανελλήνιες διοργανώσεις Master.

Στην προπονητική του καριέρα συμπεριλαμβάνονται η Ανδρική ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, οι γυναικείες ομάδες και αναπτυξιακά τμήματα του Απολλώνιου Κερατσινίου και Αίολου Ταύρου και Αιξωνής / ΑΣΠ Γλυφάδας καθώς επίσης είναι και μεταξύ των υπευθύνων του προγράμματος Olympia Volleyball Camp στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Παναγιώτης αναλαμβάνει Υπεύθυνος Αναπτυξιακών τμημάτων volley του Ιωνικού Νίκαιας καθώς επίσης και Τεχνικός Σύμβουλος στη γυναικεία ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας.
Με την επανασύσταση και λειτουργία του ιστορικού τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας το έτος 2019, τίθενται υψηλοί στόχοι πρωταθλητισμού για την επόμενη 3ετία σε μια προσεχή αθλητική περίοδο η οποία είναι ιδιαίτερη και γεμάτη από δημιουργικές νέες προκλήσεις.

Ο Παναγιώτης με την ομάδα των συνεργατών του τμήματος volley θα επιδιώξει να δημιουργήσει και να αναπτύξει τις επόμενες “γενιές” αθλητριών οι οποίες θα βασίζονται στη σωστή εκμάθηση του αθλήματος και τη δημιουργική αγωνιστική εμπειρία έτσι ώστε να προετοιμαστούν για να αναδείξουν με τη σειρά τους το volley της Νίκαιας σε μια μεγάλη αναπτυξιακή δύναμη σε πολλά μέτωπα.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη καλή επιτυχία στο έργο του.

Ionikos Volley
Elite Star Volley Academy

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11/02/2022

Στα τοπικά η ΕΑΠ

Την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών γνωστοποίησε με έγγραφό της στην ΕΟΠΕ η ΕΑΠ που πλέον από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα τοπικά και...