ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με… δύναμη από την Κηφισιά

Με… δύναμη από την Κηφισιά

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας άρχισε με τον νεοσύστατο Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς να διεκδικεί το νταμπλ και να  δίνει πανηγυρικό χαρακτήρα ενόψει της προσεχούς παρουσίας της στην γιορτή του αθλήματος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε λίγο πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού.

Μια συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου των “κυανόλευκων” Γιάννη Κόντου, του προπονητή της ομάδας Κώστα Αρσενιάδη, αλλά και του αρχηγού Δημήτρη Νικολάκη…

Ευχή και ελπίδα όλων είναι η Κηφισιά να φθάσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ωστόσο βασικός στόχος όλων είναι η ομάδα να διασκεδάσει την συμμετοχή της στο Final 4 και να ικανοποιήσει τον κόσμο της που είναι δίπλα της.

Αρσενιάδης : “Είμαστε αουτσαϊντερ και μας πεισμώνει πιο πολύ”

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης, τόνισε, «Έχουμε καλή διοίκηση, καλούς παίκτες και οι επιλογές του προπονητή μας πετυχαίνουν κάθε καλοκαίρι. Εδώ χρειάζεται και λίγο τύχη. Πάμε στο φάιναλ-4 για να διασκεδάσουμε την συμμετοχή μας. Δεν έχουμε άγχος. Ειδικά εάν περάσουμε στον τελικό θα γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι».

Νικολάκης : “Να το διασκεδάσουμε”

Ο αρχηγός του ΑΟΠ Κηφισιάς, Δημήτρης Νικολάκης δήλωσε: «Έχουμε καλή διοίκηση, καλούς παίκτες και οι επιλογές του προπονητή μας πετυχαίνουν κάθε καλοκαίρι. Εδώ χρειάζεται και λίγο τύχη. Θα πάμε στο final 4 για να το διασκεδάσουμε. Το δύσκολο παιχνίδι για εμάς θα είναι ο ημιτελικός. Γιατί στον τελικό δεν θα κουβαλάμε το βάρος του φαβορί».

Κόντος : “Καταφέραμε το ακατόρθωτο”

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιωάννης Κόντος τόνισε «Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ο ΑΟΠ κουβαλάει την ιστορία του ΑΟ Κηφισιάς και προήλθε από τη συνένωση με τη Μεταμόρφωση. Έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες και πολύ καλό προποπονητή. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον πρώην δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο, αν όχι και τίτλους στο ανδρικό βόλεϊ.

Γιατί όχι να κάνουμε αρχή από το κύπελλο. Ξεκινήσαμε μεγάλη προσπάθεια και στις ακαδημίες. Θέλουμε κάποια στιγμή να έχουμε στην ομάδα δικά μας παιδιά και να τονώσουμε το ανδρικό βόλεϊ που φθίνει. Στο φάιναλ-4 πάμε για να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρουμε το κύπελλο».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κηφισιά, τονίζοντας ότι ο Δήμος είναι διαρκώς δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης, στάθηκε στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος προκειμένου να συντηρεί και να εκσυγχρονίζει τους αθλητικούς χώρους.

Η φετινή πορεία σε Κύπελλο Ελλάδας και Volley League   

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς το Σάββατο στις 15:30 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της ομάδας σε Final-4 της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Για να φτάσει εκεί, απέκλεισε κατά σειρά τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ. Πέρα όμως από την ασταμάτητη πορεία του Κυπέλλου η πορεία της ομάδας του Κώστα Αρσενιάδη στη Volley League είναι και φέτος εντυπωσιακή.

Η περσινή “ομάδα έκπληξη” του Κώστα Αρσενιάδη, δεν αποτελεί “έκπληξη” πλέον σε κανέναν, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, έχει εξασφαλίσει “με το σπαθί” της τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού Βόλεϊ (Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό), καθώς και τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ.