ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με έδρα το κλειστό του Λίντο ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών 2021-22!

Με έδρα το κλειστό του Λίντο ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών 2021-22!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών της ερχόμενης περιόδου και αυτό σίγουρα αποτελεί είδηση, καθώς συνήθως κάθε χρόνο η έδρα του τελικού αναζητείται μέχρι τελευταίας στιγμής.

Ωστόσο, η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο στο Ηράκλειο, με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας γυναικών, η οποία κάνει την προετοιμασία της στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ανέδειξε σημαντικές ειδήσεις. Μια εξ αυτών η οριστικοποίηση της έδρας του τελικού του Κυπέλλου γυναικών, καθώς επίσης θα γίνει συζήτηση και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ενώ στο «τραπέζι» έπεσε και η δυνατότητα διεξαγωγής του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος Εφήβων 2024.

«Η αθλητική εγκατάσταση αυτή, με το μεγάλο έργο δαπάνης 12.5 εκ ευρώ που σχεδιάζουμε, θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και θα είναι στην διάθεση σας, για μεγάλες διοργανώσεις» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και τους εργαζόμενους του σταδίου, για τις εργατοώρες που αφιερώνουν ώστε η εγκατάσταση να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, χωρίς την βοήθεια του οποίου η Εθνική γυναικών δεν θα μπορούσε να κάνει προετοιμασία, χαρακτήρισε στολίδι το Λίντο, το οποίο είχε επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια και ανέφερε ότι ήδη κλείδωσε ο τελικός Κυπέλλου γυναικών, αλλά και άλλες διοργανώσεις που θα σχεδιαστούν στο μέλλον.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε ότι επιθυμία όλων είναι το Λίντο να αποτελέσει το σπίτι του βόλεϊ και τόνισε την ετοιμότητα για την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων.