Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Mε έπαθλο την τρίτη θέση

Mε έπαθλο την τρίτη θέση

Για τις θέσεις κατάταξης 3-4, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο (16/4) τον Πανναξιακό στο κλειστό της Κυψέλης. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις δυο νίκες θα καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟ, μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον ΑΟ Θήρας, ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εμάς, μιας και ο αρχικός στόχος έχει χαθεί και καλούμαστε να επιστρέψουμε στο γήπεδο προκειμένου να διεκδικήσουμε την 3η θέση, προτού ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι αυτοί οι αγώνες αποτελούν μία καλή ευκαιρία ώστε να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας».

Από την άλλη ο τεχνικός του ΠΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς, ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν όμορφα παιχνίδια, εμείς θέλουμε και σε αυτά όπως κάναμε όλη της σεζόν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν έχουμε προβλήματα πλην της Μιλοβάνοβιτς και θα διεκδικήσουμε την τρίτη θέση αφού το αγωνιστικό κίνητρο δεν χάνεται ποτέ για τις αθλήτριες».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (16/4, 13.30/ Κλειστό Πανελληνίου Γ.Σ)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο (20/4, 17.00/ Κλειστό ΔΑΚ Νάξου)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Αν χρειαστεί – 23/4, 13.30/ Κλειστό Πανελληνίου Γ.Σ)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...