Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Κόιστρα διαγώνιο

Με Κόιστρα διαγώνιο

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και δοκιμών του Κόιστρα ως διαγώνιου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά επικρατώντας στο κλειστό του Ρέντη με 3-1 των Κρητικών.

Ο Δημήτρης Καζάζης ανακατεύει την τράπουλα στον Πειραιά και μετά την αποδέσμευση του Κάρσον Κλάρκ ήδη οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν τα τεστ με τον Ολλανδό…

Στο φιλικό με τα Χανιά ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Κόιστρα ως διαγώνιο κάτι που δεν είναι άγνωστο στον ίδιο αφού ο Ολλανδός άσος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην θέση αυτή και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το παιχνίδι στον Πειραιά έληξε με 3-1 επί των «ερυθρολεύκων», ωστόσο χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε και ο Νίκος Μπουτσουρής για τα Χανιά λίγο πριν το μπαράζ ανόδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Κοΐστρα, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Τακουρίδης, Χριστοφιδέλης, Ντιάτσκοφ / Στεφάνου (λ), Βολουδάκης (λ), Σωτηρίου, Κοκκινάκης, Σφενδυλάκης.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Δελιπρίμη, Παπαδημητρίου, Ψάρρας, Φίνος, Πουλής, Κουτρουμπάκης / Πολυμερόπουλος (λ), Κατσαούνης, Χαραλαμπίδης, Καλογεράκης, Καπίρης.