PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Κόνιαρη στη Preleague το Αιγάλεω

Με Κόνιαρη στη Preleague το Αιγάλεω

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο φετινό του ρόστερ πραγματοποίησε το Αιγάλεω που ανακοίνωσε την απόκτηση της 34χρονης ακραίας Έλλης Κόνιαρη που με την εμπειρία της αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην προσπάθεια του City να διεκδικήσει την άνοδο του στη Volleyleague.

Η Έλλη Κόνιαρη που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, Πανιώνιο και με τελευταίο σταθμό της καριέρας της το ΖΑΟΝ,  θα φορά φέτος τα “κυανόλευκα” του Αιγάλεω και θα αποτελεί μια ακόμη αξιόπιστη επιθετικά λύση στα χέρια της Αγγελικής Αντωνιάδη.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η 34χρονη ακραία δήλωσε “Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αιγάλεω. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο και να νιώσω τον μοναδικό παλμό των φιλάθλων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και το Τεχνικό Team για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι καλή σεζόν, πρωτίστως με υγεία, ώστε να μπορέσουμε να οδηγηθούμε στον στόχο μας”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλλη Κονιαρη. Η Έλλη τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΖΑΟΝ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηρακλή Κηφισιάς, Πανιώνιο, Αγία Παρασκευή και Ιωνικο ΝΦ. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...