Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με λάμψη και όνειρα η παρουσίαση της Ορεστιάδας

Με λάμψη και όνειρα η παρουσίαση της Ορεστιάδας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο θέατρο «Διόνυσος» η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας της Ορεστιάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Αλέξης Κωστάλας, δίνοντας έναν άλλο τόνο στην εκδήλωση ενώ μεταξύ των ανθρώπων που αποδέχτηκαν το κάλεσμα και έδωσαν το “παρών” ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Μαυρίδης και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Μπαρμπούδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας και στο φόντο δέσποζε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορεστιάδας, Βασίλης Γκιζάνης λέγοντας: «Ξεκινάμε μία νέα χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι φορείς της πόλης είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Η διοίκηση μας συνεχίζει να τακτοποιεί εκκρεμότητες από το παρελθόν και παράλληλα να συντηρεί το μπάτζετ της νέας ομάδας. Εχουμε πολλές υποσχέσεις για βοήθειες και ευχαριστούμε όσους έχουν ανταποκριθεί. Σύντομα ολοκληρώνουμε την εξυγίανση του συλλόγου και τότε θα αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Η Ορεστιάδα έχει ιστορία και παράδοση στο βόλεϊ. Η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες δίνει κουράγιο και δύναμη στην ομάδα και παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο που ονειρευόμαστε εδώ και δεκαετίες».

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για κάθε είδους υποστήριξη που μπορεί να παράσχει ο Δήμος τόσο προς την ομάδα του Α.Ο.Ο., όσο και προς το θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος», που τόσα έχουν προσφέρει στην πόλη της Ορεστιάδας.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διονύσου απηύθυνε ο κ.Νίκος Πατούνας και ο κ.Κωστάλας ανέγνωσε χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ.Δαμασκηνό και τους βουλευτές Έβρου κ.Ρίζο και κ.Δημοσχάκη.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσία του ρόστερ και του προπονητικού team.Ένας ένας οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και για τον καθένα υπήρξε σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του.

Με το πέρας της παρουσίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιόχαν Ίσακσον ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις πυλώνες: Παίκτες και προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, χορηγούς και φιλάθλους. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς δεν είναι ισχυρός τότε παρασέρνει και όλη την ομάδα».

Τέλος, η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον κ.Κωστάλα που έκανε την παρουσίαση και τον “Διόνυσο” για την φιλοξενία της εκδήλωσης.