PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Με Lazaro Yoelvis Brunet η προετοιμασία του Άρη

Με Lazaro Yoelvis Brunet η προετοιμασία του Άρη

Με τον Lazaro Yoelvis Brunet συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του Άρη στη Θεσσαλονίκη πλέον καθώς ο Κουβανός ακραίος έφθασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλειά και να βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους” να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο 22χρονος Κουβανός ακραίος αφίχθη στην Ελλάδα το Σάββατο και μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας υπο τις οδηγίες του Σπύρου Γκολίτση.

Ο Brunet που αποτελεί τον πρώτο ξένο του Άρη στην φετινή του παρουσία στη Pre League δήλωσε «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για τον ΑΡΗ. Από τις πληροφορίες που πρόλαβα να συλλέξω, έχω μάθει ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο, με παράδοση στο βόλεϊ. Γνωρίζω ότι η ομάδα κάνει την προσπάθεια για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλω ώστε να πετύχει το στόχο της.

Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται και ελπίζω ότι, με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε το στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Είναι σημαντικό να δεθούμε ως σύνολο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας».