Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με «μαέστρο» Μ. Δημητριάδη ο «Πάμβο»

Με «μαέστρο» Μ. Δημητριάδη ο «Πάμβο»

Ενώ στον Παμβοχαϊκό απομένουν τα τυπικά για την επίσημη επιστροφή του τεχνικού, Γιώργου Χριστόπουλου στην Volleyleague, η ομάδα της Βόχας, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, ντύνει στα «κιτρινομπλέ» τον πασαδόρο της Ορεστιάδας, Μανώλη Δημητριάδη, ενώ έχει βρει ήδη και τον αντικαταστάτη του Μάκη Κανέλλου στο κέντρο.

Αθόρυβα, αλλά πολύ δραστήρια κινείται λοιπόν ο σύλλογος του Βραχατίου, ο οποίος σε συνεργασία με τον νεοπροσληφθέντα τεχνικό, Γιώργο Χριστόπουλο προσπαθεί να στελεχώσει το συντομότερο την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, όπου στόχος της διοίκησης είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής.

Ήδη οι δύο θέσεις της πάσας φαίνεται πως έχουν “κλείσει”, αφού οι υπογραφές απομένουν για την οριστική συμφωνία με τον 30χρονο “μαέστρο” της Ορεστιάδας, Μανώλη Δημητριάδη, ενώ για δεύτερο πασαδόρο η ομάδα της Βόχας θα εμπιστευθεί το «δικό» της παιδί, το 16χρονο διεθνή της Παμπαίδων, Άγγελο Γεωργίου.

Παράλληλα προχωρημένες επαφές έχουν γίνει και με δύο άσους «κίτρινων» αποχρώσεων, το διεθνη διαγώνιο της Εφήβων, Νίκο Μήλη του Άρη και το Δημήτρη Ωρολογά της ΑΕΚ για τους οποίους υπάρχει η αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου η απόκτηση τους.

“Δίδυμοι Πύργοι” των ΗΠΑ
Όσον αφορά την πρόσφατη μεταγραφή του Κανελλου στον Παναθηναϊκό, στον Παμβοχαϊκό, δεν φαίνεται να τα έχουν «βάψει μαύρα», αφού ήδη έχουν βρει τον αντικαταστάτη του φετινού μπλοκέρ του «τριφυλλιού», στον πρόσωπο Αμερικανού κεντρικού, ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου, με τον συμπατριώτη του, Τζορτζ Παπαδόπουλο θα αποτελέσουν τους «δίδυμους πύργους» της ομάδας.

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όσοι παίκτες ξένοι απόχώρησαν από την φετινή ομάδα είναι εξοφλημένοι, ενώ και με τους Έλληνες, για ό,τι υπόλοιπο υπάρχει έχουνε πάρει γραμμάτια.