PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με «μαέστρο» την Βενέτη η Κόρινθος

Με «μαέστρο» την Βενέτη η Κόρινθος

Την απόκτηση της Κλειώς Βενέτη ανακοίνωσε η Κόρινθος και με την έλευση της έμπειρης πασαδόρου οι «ερυθρόλευκες» αναμένεται να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ενόψει του πρωταθλήματος της Preleague.

Η Κλειώ Βενέτη στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Κορίνθου τόνισε στο korinthosvolley.gr «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ομάδα της Κορίνθου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω αγωνιστικά δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια δυναμική και υγιή χρονιά!»

Η ανακοίνωση του ΑΣΠ Κόρινθος

Ο ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της πασαδόρου Κλειώς Βενέτη.

Η Κλειώ είναι γεννημένη στις 21/4/1994, έχει ύψος 1.70 και διαθέτει σημαντική εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο volley από ομάδες της Λάρισας (Αμπελώνας Λάρισας, Φιλαθλητικός Λάρισας) από όπου και κατάγεται, για να μεταπηδήσει σε συλλόγους όπως η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η ΑΕΚ, ο ΑΟ Θήρας, ο ΑΟ Λαμίας και ο Απόλλωνας Καλαμάτας.

Κλειώ, καλωσόρισες στην οικογένεια του συλλόγου μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...