BEACH VOLLEY

Με νέα παρτενέρ για νέες επιτυχίες

Με νέα παρτενέρ για νέες επιτυχίες

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην άμμο, όπου στο πλαίσιο των φετινών τουρνουά μπιτς βόλεϊ, πέρα από το όμορφο θέαμα αναμένεται να δούμε πολλά νέα πρόσωπα και ομάδες, μία από αυτές που θα κυνηγήσουν την διάκριση είναι το δίδυμο των Στέλλας Λαγουδάκη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν με επιτυχία τις φετινές τους υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους και αφού ξεπέρασαν τις όποιες ατυχίες αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη χρονιά, η Κωνσταντίνα Τσοπούλου του Ανατόλια και η προ 8 ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας στις «Τζούνιορς» Στέλλα Λαγουδάκη της ΑΕΚ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φιλοδοξούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άμμο.

lagoudaki_stella

Ο ενθουσιασμός της νεαρής Κατερίνας από την Επανωμή, που πέρυσι έκλεψε την παράσταση με δίδυμο τη Λαδένη στα Μάστερς με την εμπειρία και την… κουζουλάδα της Κρητικοπούλας Στέλλας, αναμφίβολα δημιουργούν ένα «εκρηκτικό» κοκτέιλ, που πέρα από… δροσιά στην άμμο, υπόσχεται και απολαυστικό θέαμα.

Πως προέκυψε όμως αυτή η “κουμπαριά”; Μετά τον περσινό τραυματισμό της Λαδένη στη Νάξο, η Τσοπούλου βρέθηκε σε αναζήτηση νέας συμπαίκτριας. Από στόμα σε στόμα το νέο έφτασε και στα αυτιά του «κουμπάρου» Γιώργου Μονιάκη.

moniakis_lagoydaki

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι η Λαγουδάκη, μετά τον περσινό «χωρισιμό»της με τη Χρήστου, δεν έχει βρει κάποιο άλλο ταίρι, πρότεινε στην Κωνσταντίνα για συμπαίκτρια τη… σύντεκνη ακραία και έτσι «γεννήθηκε» μία νέα σχέση, μία νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα!

Τις προσεχείς μέρες λοιπόν υπό τις οδηγίες της προπονήτριας, Ντίνας Λαμπράκη τα δύο κορίτσια, που βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση χορηγού, αρχίζουν στη Θεσσαλονίκη τις προπονήσεις, ενόψει της συμμετοχής τους στα στα φετινά Μάστερς, αλλά και σε άλλα τουρνουά, εντος ή εκτός συνόρων, όπου θα “τεστάρουν τις δυνάμεις τους.