Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με «Νίκι» και ψάχνει το… δίδυμο λαχνό

Με «Νίκι» και ψάχνει το… δίδυμο λαχνό

Με το γνώριμο Βούλγαρο τεχνικό, Νίκι Ζελιάσκοφ να διαδέχεται τον Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο νταμπλούχος Ελλάδας θέλει να τραβήξει τον α’ λαχνό του λαχείου και μάλιστα…. δίδυμο, όπως τα αδέλφια Μπρατόεφ!

Μετά λοιπόν την παρουσία των σπουδαίων Κουβανών διεθνών Χιμένες Σεπέδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει με τις ευλογίες του νέου του προπονητή , ένα ακόμη κυριολεκτικά… δίδυμο που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο λόγος για τους διεθνείς  Βαλεντίν και Γκεόργκι Μπρατόεφ, δυο σουπερστάρ της Εθνικής Βουλγαρίας, που αγωνίζονται σε Αζαξιό (Γαλλία) ως ακραίος και Λοκομοτίβ Χάρκιβ (Ουκρανία) ως πασαδόρος αντίστοιχα.

Τα δύο 27χρονα αδέλφια, που πρόσφατα με ομοσπονδιακό τεχνικό το Ζελιάσκοφ εκπροσώπησαν τη χώρα τους στους 1ους Ευρωπαϊκού Αγώνες του Μπακού,πέρα από ότι μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό, έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και όπως δήλωσαν στο περιθώριο της ιστορικής διοργάνωσης “όνειρό τους είναι να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα. Κάτι που μέχρι τώρα κατάφεραν στην Λέφσκι Σόφιας και στο Κατάρ με την Α΄Ραγιάν το 2012.

bratoev
Ωστόσο, αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι τα 21 τους χρόνιας, όταν δεν είχε χωριστεί ό ένας από τον άλλον ούτε μία ήμέρα, σίγουρα το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί στον ΠΑΟΚ ηχεί στα αυτιά τους άκρως δελεάστικό.

“Ήταν το 2007…», θυμούνται και οι δύο ταυτόχρονα την μοναδική φορά που είχαν χάσει ο ένας τον άλλον, λόγω κάποιου τραυματισμού στην Εθνική Βουλγαρίας. “Ήταν παράξενο που είχαμε χωριστεί για πρώτη φορά. Αλλά έπρεπε να συμβεί κάποια στιγμή, και τώρα είμαστε πιο ενωμένοι από τότε», δήλωσε πριν από λίγες μέρες στο Μπακού ο Γκεόργκι Μπρατόεφ, που επεσήμανε παράλληλα, όπως και το… alter ego του, ότι φέτος θα ήθελαν πολύ να παίξουν μαζί σε μία ομάδα.

Georgi_Bratoev

Γνωρίζουν άλλωστε πως μαζί αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο και ας είναι ο Βαλεντίν έναν πόντο πιο… κοντός από τον Γκεόργκι (2.02μ)! Για αυτό και ο κορυφαίος πασαδόρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, είχε δηλώσει μετά το γάμο του με την Πλάμενα, πως θα ήθελε πολύ η πανέμορφη σύζυγός του να του κάνει όχι ένα, αλλά δύο παιδιά και μάλιστα… δίδυμα!