A2

Με όνειρα και φιλοδοξίες ο Ασκληπιός

Με όνειρα και φιλοδοξίες ο Ασκληπιός

Με μοναδική απούσα την Γεωργοπούλου, αλλά με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ο Ασκληπιός Τρικάλων ξεκίνησε την Δευτέρα από το Εθνικό Στάδιο της πόλης την προετοιμασία του εν όψη της συμμετοχής του στην Α2 των γυναικών.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά από τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιαννούλη οι αθλήτριες ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα μέχρι τώρα φιλικά που έχουν κλειστεί, έτσι ώστε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, στην δεύτερη συμμετοχής της στα μεγάλα σαλόνια του Volley.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας αφορά την φυσική κατάσταση και γίνεται υπό την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Μυλωνά, ενώ τις επόμενες μέρες η ομάδα θα μπει στο παρκέ για την συνέχεια της προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Καμινάρη, που για δεύτερη χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

asklhpios-gynaikes-2015

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...