BEACH VOLLEY

Με «όπλο» την παράδοση στη Λουκέρνη

Με «όπλο» την παράδοση στη Λουκέρνη

Για την ελβετική Λουκέρνη πέταξε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη η Εθνική Γυναικών των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη, όπου από αύριο θα κυνηγήσει τη διάκριση στο ελβετικό Όπεν τουρνουά του World Tour της FIVB (13-17/5).

«Όπως σε κάθε φετινό τουρνουά, έτσι και στη Λουκέρνη θα κυνηγήσουμε ένα μονοψήφιο αποτέλεσμα» τόνισε στο Volleyplanet η «Vickinha» και πρόσθεσε: «Η πρόκριση θα είναι δύσκολη όχι μόνο γιατί όλες οι ομάδες δείχνουν να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά και γιατί οι διαφορές που υπάρχουν είναι πλέον πολύ μικρές και για αυτό θέλουμε να πλασαριζόμαστε σε όσο υψηλότερες θέσεις μπορούμε.

Είδαμε και στο α’ τουρνουά της Κίνας την έκπληξη που έγινε με τις Καναδέζες να κερδίζουν την ομάδα της χρυσής Ολυμπιονίκη των ΗΠΑ, Γουόλς και να κατακτούν την κορυφή του βάθρου» δήλωσε στο Volleyplanet η διεθνής άσος, Βίκυ Αρβανίτη.

Στόχος λοιπόν για τη Μαρία και τη Βίκυ, μετά την πολύτιμη 9η θέση στο παρθενικό τουρνουά της Κίνας είναι μία ακόμη μονοψήφια θέση στην κατάταξη, ενώ για την Αρβανίτη προσωπικά, όπως δήλωσε στο Volleyplanet να συνεχίσει τη… χρυσή παράδοση που έχει «χτίσει» στην ελβετική έδρα, με τους θριάμβους στα Open του Ευρωπαϊκού Σιρκουί της CEV (2005. 2006, 2008).

«Από τη Λουκέρνη έχω σίγουρα πολύ καλές αναμνήσεις καθώς σε τρεις αγώνες μου με τη Βάσω Καραντάσιου έχουμε κερδίσει ισάριθμες φορές στα ευρωπαϊκά τουρνουά. Ελπίζω λοιπόν να τα πάω καλά και αυτή τη φορά…».