Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Όρτον το Μαρκόπουλο

Με Όρτον το Μαρκόπουλο

Την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας Τζεϊν Όρτον που πέρσι αγωνίζόταν στην γερανική Όφενμπεργκ ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε το Μαρκόπουλο. Η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης Τζέϊν ή Στιξ Όρτον από τις ΗΠΑ και έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αγωνιζόμενη στην Γερμανία.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει στον σύλλογο μας την Jeane Horton. H Jeane Horton ή αλλιώς Stiix Horton όπως είναι το παρατσούκλι της, έχει γεννηθεί στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας στις 11 Νοεμβρίου του 1991 (25 ετών), έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως ακραία.

Η αμερικανίδα αθλήτρια την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γερμανία με τα χρώματα της VC Offenburg, ενώ στο παρεθλόν εχεί φορέσει τη φανέλα του Πανεπιστημίου UTEP (University of Texas at El Paso), του Edison High School (California) και του κολλεγίου Sport City (Fresno, California).

Ευχόμαστε στην Jeane μόνο επιτυχίες και καλή σεζόν με τη φανέλα του ΑΟΜ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...