Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ψυχολογία στα μπαράζ

Με ψυχολογία στα μπαράζ

Η νίκη της ΑΕΚ κατά την τελευταία αγωνιστική επανέφερε την αισιοδοξία στους «κιτρινόμαυρους» που μπαίνουν με ψυχολογία στα play-out. Δανιάς και Χατζόπουλος μίλησαν για την μεγάλη τους νίκη και τον στόχο της παραμονής…

Το όνειρο της παραμονής ζωντάνεψε μετά τη νίκη επί του ΑΟΟ και όλοι αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου.

O Παναγιώτης Δανιάς ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στη νίκη επί της Ορεστιάδας τόνισε «Καταφέραμε μετά από 11 αγωνιστικές και ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα, να σημειώσουμε μια νίκη, που μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας, κάναμε πολλά μπλοκ και δεν χάσαμε την πίστη μας ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω 1-2 στα σετ. Τώρα ελπίζουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος και να κάνουμε μια καλή αρχή στα πλέι άουτ. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και πρέπει να την τιμάμε σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χατζόπουλος που ήταν από τους διακριθέντες της ΑΕΚ απέναντι στους «πράσινους» του Έβρου δήλωσε «Πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε ακόμη εδώ. Οι βαθμοί που κερδίσαμε ήταν σημαντικοί. Μας κρατάνε ζωντανούς στη μάχη για την παραμονή και δίνουν στην ομάδα την ψυχολογία που της έλλειπε για να κάνει το κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στα πλέι άουτ. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας».