Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ψυχολογία στην Σύρο ο Ολυμπιακός

Με ψυχολογία στην Σύρο ο Ολυμπιακός

Νίκη «χρυσάφι» πέτυχε ο Ολυμπιακός εναντίον του Φοίνικα Σύρου καθώς με 3-0 ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες στην ημιτελική φάση. Για τα επόμενα δύο παιχνίδια στη Σύρο μίλησαν στο volleyplanet, τόσο ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Γιάννης Τακουρίδης, όσο και ο Ρέϊνις Πέκμανς…

Η νίκη για τον Ολυμπιακό ήρθε στο Ρέντη και πλέον με το 1-1 στις αποσκευές ταξιδεύουν στην Σύρο για τη συνέχεια των ημιτελικών αγώνων.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μιλώντας για τη νίκη του Ολυμπιακού και τα επόμενα παιχνίδια τόνισε «Κερδίσαμε τον Φοίνικα Σύρου και πλέον πάμε στην έδρα τους κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Φοίνικας έχει μια εξαιρετική έδρα, παίζει πολύ καλά εκεί και ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα. Βέβαια αυτό δεν λέει τίποτα. Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός. Θα πάμε στη Σύρο να κάνουμε δύο νίκες και να καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό».

Για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια τις Σύρου, μίλησε και ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Τακούριδης υπογραμμίζοντας «Τα παιχνίδια στη Σύρο θα εξαρτηθούν από εμάς. Είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε τα παιχνίδια του ημιτελικού στη Σύρο. Θέλουμε δύο καλές εμφανίσεις, καλύτερες από τη σημερινή. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση και δουλεία, όσο χρόνο έχουμε και αυτό θα κάνουμε».

Ο Φοίνικας Σύρου κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι να νικήσει τον Ολυμπιακό και να σπάσει την έδρα του αντιπάλου, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι οι Πειραιώτες επικράτησε με 3-0 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τους ημιτελικούς.

Για τα δύο παιχνίδια που έπονται στη Σύρο, αναφέρθηκε και ο Ρέϊνις Πέκμανς που ποντάρει στην βοήθεια του κόσμου…

«Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, παίζοντας πολύ καλά. Στο δεύτερο αγώνα, αν και παίξαμε καλά, χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα έρχονται δύο αγώνες στην έδρα μας, στη Σύρο και πρέπει να κερδίσουμε. Ο κόσμος πιστεύω θα μας βοηθήσει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Λετονός ακραίος του Φοίνικα Σύρου.

Φανούρης Ροδίτης