Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Σάκκη Ψάρρα για 4η χρονιά ο Μίλωνας

Με Σάκκη Ψάρρα για 4η χρονιά ο Μίλωνας
Μετά την εκπληκτική σεζόν του Μίλωνα ο “αρχιτέκτονας” των φετινών επιτυχιών της ομάδας, Σάκης Ψάρρας  ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για 4η συνεχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΝΣ Μίλωνα
Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του προπονητή Σάκη Ψάρρα στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία της αντρικής ομάδας του Μίλωνα – τόσο αγωνιστικά όσο και στη δημιουργία κουλτούρας αμάδας με διαρκή πρόοδο, ομαδικότητα και ανταγωνιστικότητα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής διαδρομής της περιόδου, πολλά και σημαντικά ήταν τα επιτεύγματα της αντρικής ομάδας βόλει στα οποία ο προπονητής άφησε το δικό του αποτύπωμα.
• Η κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Volley League για πρώτη φορά και η συμμετοχή στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
• Η πρόκριση και η συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης League Cup.
• Η πρόκριση και η συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης Κυπέλλου.
• Η συμμετοχή σε Ευρωπαική διοργάνωση.

Ο Σάκης Ψάρρας μαζί με τους συνεργάτες του συνεισέφερε στο να δώσουν όλοι οι αθλητές τον καλύτερο εαυτό τους καθοδηγώντας τους σε σημαντικές επιτυχίες οι οποίες καταξίωσαν την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές και ανερχόμενες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε στο Σάκη υγεία και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο με γεμάτο κόσμο και νέα παιδιά στο γήπεδο όπως έγινε αυτή τη χρονιά.