Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με σύμμαχο τον Δήμαρχο ο ΑΟΟ

Με σύμμαχο τον Δήμαρχο ο ΑΟΟ

Την δέσμευση του Δημάρχου Νέας Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη για βοήθεια και στήριξη του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και τη φετινή χρονιά εξασφάλισαν τα νέα μέλη του  «πράσινους» ΤΑΑ μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον Δήμαρχο…

Ο Δήμος Ορεστιάδας αποτελούσε και αποτελεί έναν… «παραδοσιακό σύμμαχο» του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και αυτή η σχέση θα συνεχιστεί και στο μέλλον έπειτα από την συνάντηση που είχαν τα μέλη του ΤΑΑ του Ομίλου με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στον κ. Δήμαρχο τα μελλοντικά σχέδια του Ομίλου για την επερχόμενη χρονιά και ο κ. Μαυρίδης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, δεδομένων και των δύσκολων συγκυριών που επικρατούν, ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή.

Με τη σειρά του έθεσε τους δικούς του προβληματισμούς, οι οποίοι απαντήθηκαν και προσέφερε τις δικές του πολύτιμες συμβουλές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΟ

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Δήμαρχο που παρά τις υποχρεώσεις του, αφιέρωσε μέρος του χρόνου του για αυτήν τη συνάντηση, καθώς και για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση του στο δύσκολο έργο του Ομίλου. Ελπίζουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα έχουμε μία άριστη συνεργασία».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...