ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με στόχο την πρόκριση στη Σλοβακία ο Ολυμπιακός

Με στόχο την πρόκριση στη Σλοβακία ο Ολυμπιακός

Να κάνει ένα ακόμη βήμα πρόκρισης προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ θέλει ο Ολυμπιακός ο οποίος από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην Σλοβακία προκειμένου την Τετάρτη (20/10 – 21:15 / COSMOTESORT 9 HD) να αντιμετωπίσει την Κομάρνο στο πλαίσιο της  πρώτης αναμέτρησης του β’ προκριματικού γύρου του θεσμού.

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στην Σλοβακία. Εκεί όπου η Κομάρνο αποτελεί μια ακόμη πρόκληση στην φετινή ομάδα του Δημήτρη Καζάζη που στοχεύει να μπει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να επιστρέψει στα… μεγάλα παιχνίδια.

Οι “ερυθρόλευκοι” χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης Τετάρτης (27/10) στο Ρέντη.

Ο Δημήτρης Καζάζης σχολιάζοντας την αναμέτρηση κόντρα στην Κομάρνο τόνισε «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή σε αυτή τη φάση των προκριματικών. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ικανούς παίκτες και ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα μας είναι μεγαλύτερος. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ώστε να γυρίσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό να είμαστε εμείς που θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League και έχουμε δυο δύσκολους αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Απο την πλευρά του ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε «Όπως σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιστούμε για τη νίκη και ο αγώνας στη Σλοβακία δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός ο γύρος είναι σίγουρα πιο δύσκολος από τον προηγούμενο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Γενικά έχουμε τις πιθανότητες για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Champions League και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να βρεθούμε εκεί».