PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με την Καναδή Χάτσινσον ενισχύθηκε ο ΑΣΠ Κόρινθος – Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας

Με την Καναδή Χάτσινσον ενισχύθηκε ο ΑΣΠ Κόρινθος – Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος,  με την απόκτηση της 28χρονης Καναδής διαγώνιας Λατόγια Χάτσινσον.

Η πρώην άσος της αλβανικής ΣΚ Τιράνων, αν και μικρή το δέμας (1.75μ), είναι μία αθλήτρια με μεγάλη αλτικότητα και επιθετικά χαρίσματα, που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Κάταλιν Κις, στην προσπάθεια διάκρισης στην Pre League γυναικών 2023-2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου 

“Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Καναδέζα διαγώνια Latoya Hatchinson.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο. Ενδεικτικά: VC Tirol (Αυστρία), Svedala VBK (Σουηδία), PVK Prerov (Τσεχία), VB NO Sokol/Post (Αυστρία), Diamond Food Fine Chef – Air Force (Ταϊλάνδη), SK Tirana (Αλβανία). Ξεκίνησε την καριέρα της από το Edinboro University.

Είναι γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1,75, και διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο επιθετικό παιχνίδι. Αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Pre League Γυναικών,

Της ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!”

Στις πρώτες της δηλώσεις το νέο απόκτημα της ομάδας δήλωσε τα εξής:  “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποτελώ μέρος του ΑΣΠ Κόρινθος τη φετινή χρονιά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους του συλλόγου και τους φιλάθλους μας. Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Θέλω να εξελιχθώ και να βελτιωθώ μέσα από τις προπονήσεις και ελπίζω η χρονιά θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.”

Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας 

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα άρχισε η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας του ΑΣΠ Κορίνθου, που για μια ακόμη χρονιά ποντάρει στη μεγάλη του δύναμη, τον κόσμο του και στον παλμό που δίνουν οι φίλοι της ομάδας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του συλλόγου.

Όσοι την προμηθευτούν πέρα από την εξασφαλισμένη πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, θα βάλουν ένα σημαντικό λιθαράκι στην φετινή προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει ψηλά τη σημαία του μοναδικού αθλητικού συλλόγου του Νομού σε αυτό το επίπεδο.

Οι νέες κάρτες διαρκείας, διατίθενται φέτος σε δύο τιμές, 50 & 100 ευρώ και οι φίλοι του ΑΣΠ Κόρινθος μπορούν να τις προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

-Mille Piedi (Ερμού 6, Κόρινθος)
-Just Radio 96.4 (Κολιάτσου 40, εντός στοάς (έναντι Tucan), Κόρινθος

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...