Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με την βοήθεια του Θεού

Με την βοήθεια του Θεού

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνό πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, με τους «πράσινους» να ποντάρουν ακόμη περισσότερο την φετινή δύσκολη χρονιά και στην…. βοήθεια του Θεού.

Η επικοινωνία με τον… Θεό ξεκίνησε ήδη στην Ορεστιάδας με τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας να πραγματοποιεί συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνό…

Στη συνάντηση ο Σεβασμιότατος ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα στον σύλλογο, με τους διοικούντες του ΑΟΟ να προτείνουν την διοργάνωση κοινών αθλητικών δράσεων του Ομίλου με την Μητρόπολη, δέχθηκε πρόσκληση να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας στην έναρξη της προετοιμασίας της, ενώ στο περιθώριο της συνάντησης ο Μητροπολίτης έγινε μέλος των «πράσινων» αποδεχόμενος την κάρτα διαρκείς του.

Έτσι σε μια εξαιρετικά δύσκολη οι «πράσινοι» φρόντισαν μετά τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, να έχουν σύμμαχο και την Εκκλησία που αποτελεί παραδοσιακή και σταθερή αξία στην χώρα μας…

Η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας και Σουφλίου δρομολογήθηκε από το μέλος της διοίκησης και Έφορο του ανδρικού τμήματος πάτερ Κωνσταντίνο Δευτερίγο…

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ

«Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον κ. Δαμασκηνό να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση. Ο πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Γκιζάνης ενημέρωσε  το Σεβασμιότατο για την ιστορία και τις δράσεις του Α.Ο. Ορεστιάδας και του πρότεινε τη διοργάνωση κοινών δράσεων των τμημάτων του Α.Ο.Ο. με των αντίστοιχων της Μητρόπολης. Ο κ. Δαμασκηνός τόνισε ότι η εκκλησία βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό, στοιχεία του οποίου υπάρχουν και σε αυτή. Η συνεργασία του Ομίλου με την Μητρόπολη θα είναι στενή, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων τους και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων για τους νέους της περιοχής.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δαμασκηνός προσέφερε μία εικόνα των Αγίων Θεοδώρων στο Δ.Σ. και προσκλήθηκε από τον κ. Γκιζάνη να τελέσει για φέτος τον καθιερωμένο αγιασμό στην αρχή της χρονιάς, στο νέο κλειστό Ν. Σαμαράς. Ο Σεβασμιότατος είναι και επισήμως μέλος του Ομίλου, καθώς αποδέχθηκε με χαρά την κάρτα διαρκείας του Α.Ο.Ο.

Από τη μεριά του Α.Ο. Ορεστιάδας να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σεβασμιότατο για τη συνάντηση αυτή, καθώς επίσης και για την αναφορά που έκανε στον Όμιλο στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας, στον οποίο έδωσε σήμερα συνέντευξη. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πάτερ Δευτερίγο Κωνσταντίνο, ο οποίος οργάνωσε τη συνάντηση αυτή».