Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη απήχηση το Τουρνουά του ΟΦΗ

Μεγάλη απήχηση το Τουρνουά του ΟΦΗ

Ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση είχε το Τουρνουά προετοιμασίας που φιλοξένησε στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης τις αναμετρήσεις παρακολούθησαν μέσω Streaming τουλάχιστον 13.000 φίλοι του αθλήματος.

Μεγάλη δυναμική έδειξε πως είχε το Φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο κλειστό Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο καθώς η συμμετοχή των γηπεδούχων αλλά και των Παναθηναϊκού, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα  προκάλεσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, τα 4 παιχνίδια που μεταδόθηκαν ζωντανά τα είδαν 13 χιλιάδες θεατές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το βόλεϊ παραμένει σε υψηλό επίπεδο, σε ότι αφορά στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού.

Το παιχνίδι που είχε την μεγαλύτερη απήχηση, ήταν το ντέρμπι των δυο διεκδικητών του τίτλου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα (3-2 ο ΠΑΟ στο ταϊ μπρέικ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι), το οποίο παρακολούθησαν 8 χιλιάδες θεατές!

Το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (0-3), είδαν 3,5 χιλιάδες θεατές και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στις αναμετρήσεις ΟΦΗ-Φοίνικας (0-3) και ΟΦΗ-Μίλων (0-3).