A2

«Μεγάλη μπάλα» από τα κορίτσια της Νίκης Αλεξ/πολης για το 2021 (fotos)

«Μεγάλη μπάλα» από τα κορίτσια της Νίκης Αλεξ/πολης για το 2021 (fotos)

Οι αθλήτριες της Νίκης Αλεξανδρούπολης φωτογραφήθηκαν σε 12 αθλήματα που χρησιμοποιούν μπάλα, αλλά με… μπάλα του βόλεϊ, για τις ανάγκες του φετινού ετήσιου ημερολόγιου της ομάδας για το 2021, που δεν έχε να ζηλέψει τίποτα σε σχέση αντίστοιχων calendars ευρωπαϊκών ομάδων!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, αν και καταδικασμένη να απέχει από τις προπονήσεις, λόγω του lockdown που υφίσταται το άθλημα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει με ασφάλεια στα… γήπεδα. Μέσω αυτής της ξεχωριστής φωτογραφησης μάλιστα δήλωσαν την “αρρώστια” τους για το βόλεϊ, γα την οποία δεν έχει βρεθεί ακομη κάποιο αποτελεσματικό “εμβόλιο”!

alexandroupolis_niki_calendar

calendar_niki_alexandroupolis 1

calendar_niki_alexandroupolis 2

Τα όμορφα κορίτσια του τεχνικού Θανάση Μουστακίδη ποζάραν αγωνιζομενες σε 12 διαφορετικά αθλήματα, με την μπάλα του βόλεϊ να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των σπορ. Στο πρωτοτυπο αυτό concept που είχε η επιχειρηματίας και φίλη του συλλόγου, Μάγδα Παπανικολάου και υλοποιήσε με άρτιο αποτέλεσμα ο φωτογράφος Δημήτρης Αλεξούδης, οι αθλήτριες του εβρίτικου συλλόγου κλέβουν τις εντυπώσεις, κάνοντας κάθε μήνα του νέου χρόνου ξεχωριστό! Όλες οι κοπέλες το διασκέδασαν με την ψυχή τους, έκλεισαν με νάζι το μάτι  στα «κλικ» του φακού και πόζαραν με δυναμισμό και άνεση σαν πραγματικά μοντέλα, αφού δεν έχουν να ζηλέψουν τιποτα απο τα shooting γνωστών fashion models, μιας και μιλάμε άλλωστε για μια “ομάδα-μοντέλο” της Α2 Γυναικών.

calendar_niki_alexandroupolis 3

calendar_niki_alexandroupolis 4

calendar_niki_alexandroupolis 5

«Παρότι δύσκολη η φετινή χρονιά για τον αθλητισμό, όσοι ακόμα πιστεύουμε στη μαγεία του, δε στεκόμαστε στις δυσκολίες, αλλά στις ευκαιρίες που γεννά αυτή η… στάσιμη αθλητικά περίοδος!

Έτσι, μέσα από το φακό του Δημήτρη Αλεξούδη που από την αρχή αγκάλιασε την πρωτότυπη αυτή ιδέα, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης Αλεξανδρούπολης, φωτογραφήθηκαν -κάποιες φορές κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες!- για το Ημερολόγιο του 2021, σε 12 αθλήματα που χρησιμοποιούν μπάλα, αλλά με… μπάλα του βόλεϊ, δηλώνοντας έτσι την αγάπη τους για το άθλημα!

calendar_niki_alexandroupolis 6

calendar_niki_alexandroupolis 7

calendar_niki_alexandroupolis 8

Το εντυπωσιακό αυτό ημερολόγιο, μπορεί να το βρει κανείς στα γραφεία της ομάδας ή μέσω των αθλητριών και παραγόντων της!» είναι το μήνυμα των ανθρώπων της Νίκης που παρά τις δυσκολίες, πετυχαίνουν με τις κινήσεις τους να ανεβάζουν επίπεδο την ιστορική γυναικεία ομάδα βόλει της Αλεξανδρούπολης και να εδραιώνουν το οικογενειακό κλίμα μεταξύ αθλητριών, τεχνικό τιμ και διοίκησης.

calendar_niki_alexandroupolis 9

calendar_niki_alexandroupolis 10

calendar_niki_alexandroupolis 11

calendar_niki_alexandroupolis 12

Πηγή: Εφημερίδα “Η Γνώμη”

Φωτό: Alexoudis Studio Photography

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...