Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η μεγάλη Χαρά… για το απίστευτο γκολ του Βέλλιου!

Η μεγάλη Χαρά… για το απίστευτο  γκολ  του Βέλλιου!

Δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για το νέο κατόρθωμα του αδελφού της, Απόστολου Βέλλιου, η Χαρά (Κλαίρη) Βέλλιου.

Η 22 Χρόνη ακραία των Μακεδόνων Αξιού, δέχτηκε καταιγισμό συγχαρητηρίων αλλά και πειραγμάτων στη σημερινή  προπόνηση, από τις νέες συμπαίκτριες της και το προπονητικό επιτελείο της  Θεσσαλονικιώτικης ομάδας για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο αδελφός της (link με youtube) το βράδυ της Τετάρτης .

dragoumanou-me-veliou-giannoyli-stefanidou-88888

Συγκεκριμένα ο διεθνής  επιθετικός  που παλιότερα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Έβερτον στην Πρέμιερ Λίγκ, βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, σκοράροντας με τρομερό ανάποδο ψαλίδι στην  εκτός έδρας αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Ρόδεραμ (2-2).

Το γκολ του  «Βέλλιου»  που συγκέντρωσε το σύνολο των κολακευτικών σχολίων των ΜΜΕ του νησιού, σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όμως δεν έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αφού δύο λεπτά μετά, η Ρόδεραμ ισοφάρισε σε 2-2, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 83ο λεπτό.

makedones-toatzi-proponisi-skoylikaris-788888

Όσον αφορά την προετοιμασία των Μακεδόνων, οι προπονήσεις της ομάδας των Κυμίνων περιλαμβάνει μεγαλύτερη ένταση μετά την ενσωμάτωση της  Μαρλούτσι Τοάτζι. Η Βραζιλιάνα ακραία η οποία έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη πήγε κατευθείαν στο κλειστό των Μακεδόνων όπου γνωρίστηκε με το προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη και τα υπόλοιπα κορίτσια,  και πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

makedones-toatzi-proponisi-56789

Η διοίκηση των Μακεδόνων αναμένει τις επόμενες μέρες και την άφιξη και της δεύτερης ξένης, της πασαδόρου της εθνικής  Αργεντινής,Κλαρίσα Σαγκάρντια που είδαμε στους Ολυμπιακούς  Αγώνες του Ρίο , ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και η νεοφώτιστη ομάδα  της Α1 να μπει στη φάση των φιλικών αγώνων….

makedones-toatzi-33333

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...