A2

Η μεγάλη επιστροφή των Μπίλια-Μπέμπη!

Η μεγάλη επιστροφή των Μπίλια-Μπέμπη!

Με δύο νέες «μεταγραφές» θα ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο στην Α2 γυναικών, ο Ηλυσιακός.  Πρόκειται για τις δυο μεγάλες άτυχες του 2016,  Στεφανία Μπέμπη και Πωλίνα Μπίλια που μετά από πολύμηνους τραυματισμούς, είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του συλλόγου των Ιλισίων, Κώστα Λιώση.

Ilisiakos omadiki apo patra-4567Ilisiakos me Bilia-bebi-45678

Αρχικά η Μπέμπη επιστρέφει «σιδερένια» μετά τον τραυματισμό που υπέστη στους χιαστούς την περασμένη Άνοιξη και μάλιστα  λίγο πριν το τουρνουά ανόδου στην Α1 που έγινε στα Τρίκαλα.

Bilia vari 01111Bilia 02222222

Από την άλλη  η Μπίλια ανακάμπτει από τον επίσης τραυματισμός της στην επιγονατίδα το περασμένο Νοέμβριο στο Αιγάλεω, στο μεταξύ ντέρμπι των δύο ομάδων. Μάλιστα η ίδια παίκτρια σχολίασε στο Volleyplanet.gr για το μεγάλο come back:

«Εδώ και δυο εβδομάδες έχω αρχίσει προπονήσεις. Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου και πάλι, ψυχολογικά είμαι πολύ καλά σε αυτό με βοήθησε όλο το team τα κορίτσια , οι προπονητές μου και η διοίκηση.

Μπαίνουμε σε άλματα σιγά σιγά και εγώ και η επίσης άτυχη της περσινής χρονιάς συμπαίκτρια μου, Στεφανία Μπεμπη.

Και αν όλα πάνε καλά σε ένα μήνα θα είμαστε πανέτοιμες να διεκδικήσουμε μαζί με τις υπόλοιπες  συμπαίκτριες μας, τον στόχο μας! Η άνοδος είναι μονόδρομος για τον Ηλυσιακο και για εμάς τις ίδιες!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...