Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη επιστροφή Τζούριτς στον Ολυμπιακό

Μεγάλη επιστροφή Τζούριτς στον Ολυμπιακό

Μετά από δώδεκα χρόνια, ο Δημήτρης Τζούριτς επιστρέφει εκεί όπου ανδρώθηκε, στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος μπλοκέρ αφήνει το Φοίνικα Σύρου, όπου τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, και γυρίζει στους Πειραιώτες εκεί όπου λατρεύτηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν σιγή ιχθύος στα μεταγραφικά τους, εν μέρη λόγω και του ότι η ομάδα ακόμα αγωνίζεται. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν θα είναι πολλές στο λιμάνι αφού θέλουν να διατηρήσουν την ομοιογένειά τους, κάνοντας ποιοτικές προσθήκες.

Ο Τζούριτς που αν μη τι άλλο από τη θητεία στο Καμπιονάτο ταιριάζει γάντι με την… ιταλική φιλοσοφία του Τζουλιάνι, θα είναι το δίδυμο μαζί με τον Παγένκ (σ.σ έχει ανανεώσει) ενώ απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο τρίτος κεντρικός (σ.σ το τρίτος μόνο ως χρονικός προσδιορισμός) που θα τους πλαισιώσει.

Δεδομένου ότι στην ελληνική αγορά οι κεντρικοί είναι λίγοι  και αποτελούν με ελάχιστες εξαιρέσεις μονοπώλιο ενός μάνατζερ, μένει να παρακολουθήσουμε πού θα κάτσει… η μπίλια!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...