ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μεγαλο «ευχαριστώ» σε Σκαρτάδο

Μεγαλο «ευχαριστώ» σε Σκαρτάδο
Τι κι αν αποχώρησε πέρυσι από τον πάγκο της Δραπετσώνας; Ο Δημήτρης Σκαρτάδος, πλήρως εναρμονισμένος στο πνέυμα των ημερών, πρόεσφερε πολυτιμο υλικό στο πειραϊκό σωματείο το οποίο ευχαριστεί δημοσίως τον Έλληνα τεχνικό για αυτή του κίνηση.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις πολλές ευχαριστίες της προς τον πρώην προπονητή, των τμημάτων γυναικών και αντρών κ. Δημήτρη Σκαρτάδο, ο οποίος προχώρησε στην προμήθεια ενός πολύ μεγάλου αριθμού αθλητικού ρουχισμού, μία σημαντική προσφορά στο σύλλογο μας. Μέσω αυτής της προσφοράς καλύφθηκε ένα σημαντικό κομμάτι, στο οποίο υπήρχε κενό και καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Δημήτρης Σκαρταδός, ο οποίος αποχώρησε την περσινή σεζόν από τη θέση του στο γυναικείου τμήματος, στην ουσία ποτέ δεν έμεινε μακριά από το σύλλογο, από τη στιγμή που και οι δύο του κόρες, είναι ενεργά αθλητικά μέλη των τμημάτων ακαδημιών και balloon, ενώ και ο ίδιος από φέτος έχει αναλάβει προπονητικό ρόλο στην αντρική ομάδα παλαίμαχων – ”μη ενεργών”, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.